Mario Kart Live Home Circuit Luigi Set Pack Switch Preorder

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Mario Kart Live Home Circuit Luigi Set Pack Switch Preorder- Pripremi! Postavi! Kreni!
Pretvorite svoj dom u trkaću stazu s Mario Kart Live: Home Circuit, potpuno n... Pročitaj cijeli opis

115,20 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo, isporuka unutar 3-14 radnih dana

Cijena je osvježena danas od 18:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o tia-mobiteli.hr ponudi
Ponuda trgovine tia-mobiteli.hr za proizvod Mario Kart Live Home Circuit Luigi Set Pack Switch Preorder. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta dodatka
Za konzolu
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01322D88
Prijavi grešku

Mario Kart Live Home Circuit Luigi Set Pack Switch Preorder- Pripremi! Postavi! Kreni!
Pretvorite svoj dom u trkaću stazu s Mario Kart Live: Home Circuit, potpuno novim načinom da doživite Mario Kart na Nintendo Switchu! Vozite kart u stvarnom svijetu pomoću poznatih Mario Kart kontrola i promatrajte akciju s ugrađene kamere s vašeg karta prikazanu na vašem Nintendo Switchu ili zaslonu TV-a. Promatrajte kako se vaš dom pretvara u morske dubine, pješčanu pustinju i još mnogo toga iz svijeta Mario Kart. Pogledajte svoj dom iz nove perspektive dok utrka Mario Kart oživljava na vašem ekranu. Dok se utrkujete kroz stazu koju ste napravili sami, vidjet ćete druge trkače koji vas pokušavaju preduhitriti do cilja, kao i predmete koje možete prikupiti kako bi izjednačili šanse. Stvari koje se događaju u igri, utjecat će čak i na kretanje vašeg kartinga u stvarnom svijetu. Za primjer, ukoliko koristite Mushroom, vaš će kart dobiti mali nalet brzine, ali ćete se zaustaviti ako vas pogodi Red Shell drugog trkača. Prijatelji i obitelj također se mogu okupiti i uživati u utrkama za do četiri igrača, sve dok svaki igrač ima svoj Mario Kart Home Circuit paket (karting vozilo), Nintendo Switch (Lite) konzolu i kopiju softvera koja će biti besplatna za skidanje s Nintendovog eShopa.

Vaš dom je trkaća staza!
1. korak: pripremite se

Sastavite stazu i postavite ju na pod po svojoj sobi.

Korak 2: postavljanje!

Vozite svoj kart kroz četiri vrata/kontrolne točke kako biste napravili kurs u bilo kojem obliku.

Korak 3: krenite!

Utrkajte se protiv Koopalinga u osam Grand Prix pehara!

Pogledajte svoj dom iz nove perspektive dok utrka Mario Kart oživljava na vašem ekranu. Dok se utrkujete oko staze koju ste napravili, vidjet ćete druge trkače koji vas pokušavaju pobjediti do cilja, kao i predmete koje možete pokupiti za ujednačene šanse.

Stvari koje se događaju u igri utjecat će čak i na kretanje vašeg kartinga u stvarnom životu. Ako koristite Mushroom, vaš će kart dobiti mali nalet brzine, ali zaustavit ćete se ako vas udari Red Shell drugog trkača.

Prijatelji i obitelj također se mogu okupiti i uživati u utrkama za više igrača do četiri igrača, sve dok svaki igrač ima svoj Kart, Nintendo Switch konzolu i softvera.

Detalji igre:
Platforma: Nintendo Switch
Kategorija: Utrke, Zabava
Dobna ocjena: TBC
Igrači: 1-4

Mario Kart Live Home Circuit Luigi Set Pack Switch Preorder
Mario Kart Live Home Circuit Luigi Set Pack Switch Preorder
115,20 €
u tia-mobiteli.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe