MIDEA klima uređaj MSEPBU-12HRFN8-QRD0GW/MOX330-12HFN8-QRD0GW(GA), (ALL EASY PRO INVERTER)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
U potpunosti inovativan način čišćenja filteraZahvaljujući 6 okruglih magnetskih konektora gornji filter lako se uklanja i vraća u samo jednom potezu.

F...
Pročitaj cijeli opis
749,99 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

0.0000

Cijena je osvježena danas od 7:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta domenica ponudi
Ponuda trgovine Sancta domenica za proizvod MIDEA klima uređaj MSEPBU-12HRFN8-QRD0GW/MOX330-12HFN8-QRD0GW(GA), (ALL EASY PRO INVERTER). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Energetski razred hlađenja
Glasnoća unutarnje jedinice (u dB)
40 dB
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0139DF0C
Prijavi grešku
U potpunosti inovativan način čišćenja filteraZahvaljujući 6 okruglih magnetskih konektora gornji filter lako se uklanja i vraća u samo jednom potezu.

Fleksibilna instalacijaZa razliku od drugih klima uređaja koji trebaju 15 do 20 cm All easy pro je udaljen od stropa svega 5 cm.

Karbonski filterEliminira neugodne mirise i nikotinski dim iz prostorije, te hvata sitnije čestice prašine i time sprečava alergije.

Pozlaćene lameleLamele isparivača i kondenzatora s antikorozivnim premazom produžuju vijek trajanja klima uređaja u specifičnoj radnoj okolini.

Super gusti filterU usporedbi s običnim filterom za prašinu super gusti filter ima veći učinak otklanjanja prašine čak do 50%, a peludi i do 80%.

Detekcija količine freonaUnutarnja jedinica alarmira ukoliko dođe do curenja plina iz sustava ili ukoliko ima viška freona u sustavu.

Horizontalni i vertikalni swingAutomatskim pomicanjem krilaca horizontalno (gore-dolje) i vertikalno (lijevo-desno) za ravnomjernu distribuciju zraka po cijeloj prostoriji.

Grijač kompresoraovaj grijač služi za zagrijavanje kompresora prilikom pokretanja kako bi se riješili utjecaja vanjske hladnoće i pripremili kompresor za topli start u djeliću sekunde.

TimerTimer se može podesiti da pokrene i zaustavi klima uređaj u bilo kojem trenutku unutar 24 sata.

Memorija položaja klapneKlapne će se automatski postaviti u isti položaj u kojem su bile posljednji put kada je klima uređaj isključen.

Noćni način rada

Klima uređaj će automatski dizati temperaturu (u hlađenju) ili spuštati temperaturu (u grijanju) 1°C po satu kroz prva dva sata rada. Nakon toga temperatura ostaje ista, a klima uređaj se nakon 5 sati rada automatski gasi.

iClean tehnologijaKlima uređaj pomoću automatskog zamrzavanja i zatim brzog odmrzavanja, ispire prašinu, plijesan i masnoću koje mogu uzrokovati neugodne mirise kada se uhvate za isparivač. Unutarnji ventilator zatim nastavlja raditi kako bi osušio isparivač te tako spriječio razvoj plijesni i održao čistoću unutrašnjosti uređaja i visoku razinu performansi.

Slijedi mePomoću osjetnika temperature u daljinskom upravljaču koji reagira na toplinska opterećenja u prostoriji uređaj sam regulira temperaturu u prostoriji kako bi korisniku bilo ugodnije.
8C grijanjeU grijanju klima se može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje unutar prostora. Posebno pogodno za kuće u kojima se ne boravi u zimskim danima.

Funkcija Wind Avoid MePomoću daljinskog upravljača podesite smjer puhanja kako hladan zrak ne bi puhao direktno u vas.

Grijač tavice kondenzatagrijač od nehrđajućeg čelika brzo rastapa i uklanja snijeg i led s vanjska jedinica, osiguravajući stabilni kapacitet grijanja.

ECO funkcijaKlima uređaji primjenjuju inovativni ECO način rada u svrhu uštede energije. Pritiskom na gumb klima uređaj će raditi u 8-satnom režimu koji štedi 60% energije u odnosu na normalni način rada.

Automatski restartAko za vrijeme rada nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja.

Odvod kondenzata na dvije straneOdvod kondenzata lako je spojiti lijevo ili desno na priključak u unutarnjoj jedinici.

Libelana montažnom limu unutarnje jedinice olakšava i ubrzava proces montaže unutarnje jedinice.

Turbo način radaKada radi u turbo načinu rada klima uređaj će postići zadanu temperaturu u najkraćem mogućem vremenu.

1W standbyInteligentna on-off tehnologija omogućuje da klima uređaji automatski prelaze u način rada koji čuva energiju kada su u standby-u, što rezultira padom potrošnje energije s uobičajenih 5 W na 1 W, dakle 80% - 90% energije se očuva.

Hitna funkcijaDogodi li se greška ili problem na osjetniku temperature, standardni klima uređaj će prikazati kod greške i odmah se zaustaviti, dok će ovaj klima uređaj prikazati pogrešku i nastaviti rad, u slučaju da je klima uređaj hitno potreban.

Niska temp. hlađenjaPosebno dizajniran PCB otporan je na niske temp., a brzina ventilatora vanjske jedinice može se mijenjati automatski prema temp. kondenzacije. Klima se može pokrenuti u hlađenju čak i kada su vanjske temperature do -15°C.

WiFi upravljanjeUpravljanje i podešavanje klima uređaja putem aplikacije na vašem pametnom telefonu.

5 brzina ventilatora vanjske jedinice Broj brzina vanjskog ventilatora povećao se s 2 na 5 brzina, što osigurava udobniji rad i uštedu.

12 brzina ventilatora unutarnje jedinice12 brzina unutarnjeg ventilatora osiguravaju ugodniji protok zraka.

1-100 brzina ventilatora unutarnje jedinicePodešavanjem brzina unutarnjeg ventilatora od 1-100% osigurava se ugodniji protok zraka (putem mobilne aplikacije).

Ionizatorprednost ionizatora u klima uređaju je mogućnost stvaranja prirodnog i osvježavajućeg zraka u vašem domu. Anioni u zraku smanjuju stres, pomažu metabolizmu, stimuliraju cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti pluća poput astme.

Bio filterSastoji se od eko filtera koji zadržava vrlo male čestice prašine, bakterija i mikroorganizama, te od bioloških enzima koji eliminiraju do 95% bakterija. A do 99% prašine ostaje zarobljeno u filteru, te je vrlo učinkovit način sterilizacije.
 
MIDEA klima uređaj MSEPBU-12HRFN8-QRD0GW/MOX330-12HFN8-QRD0GW(GA), (ALL EASY PRO INVERTER)
MIDEA klima uređaj MSEPBU-12HRFN8-QRD0GW/MOX330-12HFN8-QRD0GW(GA), (ALL EASY PRO INVERTER)
749,99 €
u Sancta domenica

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe