Mannol motorno ulje Energy 5W-30, 5l

Mannol motorno ulje Energy 5W-30, 5l

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tehnologija dodana esterima i sintetička baza s optimalnim rasponom svojstava viskoznosti i temperature osiguravaju učinkovit rad motora u svim režimima rada (tijekom hla... Pročitaj cijeli opis
26,57 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
29,56 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod Mannol motorno ulje Energy 5W-30, 5l. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Viskoznost
Volumen (l)
5
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013BE728
Prijavi grešku
Tehnologija dodana esterima i sintetička baza s optimalnim rasponom svojstava viskoznosti i temperature osiguravaju učinkovit rad motora u svim režimima rada (tijekom hladnog starta, u gradskoj vožnji, vožnji na velike udaljenosti), kao i tijekom čestih promjena temperaturnih uvjeta
Sintetička baza koja sadrži estere, u kombinaciji s modernim paketom aditiva, održava parametre snage motora tijekom cijelog intervala zamjene ulja.
Esterske komponente pružaju izvrsna svojstva habanja i trenja zahvaljujući izuzetnoj otpornosti uljnog filma, što u kombinaciji s izvrsnim protokom značajno povećava vijek trajanja motora čak i u načinu start-stop i tijekom hladnog pokretanja
Štedi gorivo zahvaljujući niskoj visokoj temperaturi i posmičnoj viskoznosti (HTHS) i optimalnim svojstvima protiv trenja
Zbog visoke termooksidativne stabilnosti, učinkovito produžuje vijek trajanja motora;
Zahvaljujući izvrsnim svojstvima pranja i prskanja i najvišoj termičkoj oksidacijskoj stabilnosti, učinkovito se bori protiv svih vrsta naslaga i održava dijelove motora čistima tijekom cijelog intervala zamjene ulja.
Dizajniran za benzinske i dizelske motore za različite tipove vozila (osobni automobili, laka gospodarska vozila, kombiji i laka teretna vozila) europskih i drugih proizvođača.
Preporučuje se za upotrebu u motorima Daimler i VW s dodatnim zahtjevima za motorna ulja (prema gornjim specifikacijama).
Mannol motorno ulje Energy 5W-30, 5l
Mannol motorno ulje Energy 5W-30, 5l
26,57 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe