Globber Scooter Primo sklopiva svjetla nebesko plava

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Jedinstveni skuter s Primo sklopivim svjetlima predstavljen je kao novost koja kombinira značajke koje ga čine bez premca u usporedbi s drugim markama. Kombinira sve p... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 1:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Globber Scooter Primo sklopiva svjetla nebesko plava. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Broj kotača
3
Romobil za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013C0D1C
Prijavi grešku

Jedinstveni skuter s Primo sklopivim svjetlima predstavljen je kao novost koja kombinira značajke koje ga čine bez premca u usporedbi s drugim markama. Kombinira sve parametre potrebne za skuter s tri kotača. Kao jedini model na svijetu, kombinira nekoliko jedinstvenih značajki. Izuzetno je lako preklopiti (samo pritiskom na tipku u dijelu kotača) .U sklopljenom položaju ručka je zaključana tako da je skuter bez napora moguće povući iza sebe, tzv. "Način kolica" Ima ergonomski gazni sloj s protukliznim slojem. Iznad stražnjeg kotača nalazi se produženi "izuzetno dugački" kočni gazni sloj izrađen od kompozitnog materijala za učinkovito kočenje. Samo tijelo skutera ojačano je čeličnim profilom za maksimalnu čvrstoću. Jedini je skuter u svom trojcu koji ima nosivost do 50 kg. Jedinstveni element su i luminiscentni kotači koji nisu samo ugodna estetska diverzifikacija, već i sigurnosni element u uvjetima slabog osvjetljenja. Ručke su izrađene od ugodnog i istovremeno izdržljivog materijala s povećanom bočnom vodilicom, za stabilnije držanje. Prednji kotači za stabilnost imaju promjer do 121 mm, istodobno ABEC 5 ležajevi (koji su u ovom segmentu izričito iznimka) jamče nesmetano kretanje uz izvrsnu tromost i mali otpor kotrljanja. Ove vrhunske značajke u kombinaciji s nenadmašnom cijenom pomiču ove francuske skutere u TOP segment. Skuteri su izrađeni u prekrasnom rasponu boja, čak i za najzahtjevnije skutere.

Upišite skuter s 3 kotača
Dob 3+
Maks. opterećenje 50 Kg
Visina 67,5 - 77,5 cm
Duljina 57,5 cm
Širina 28 cm
Težina 2,33 Kg
Blokada okretanja da ABEC ležajevi 5
Promjer kotača 2 x 121 mm sprijeda, 1x 80 mm straga
Stražnja kočnica da (ojačana čeličnim remenom)
Prednja kočnica br
Lagani kotači da
Podešavanje visine upravljača u 3 položaja
Materijal ploče / dizajn dvobojni dizajn
Moguće preklapanje da (siguran integrirani sustav potiskivanja)
Koristite interijer - eksterijer (glatke površine)

Globber Scooter Primo sklopiva svjetla nebesko plava
Globber Scooter Primo sklopiva svjetla nebesko plava
96,40 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe