Mekana kocka s lopticama

Mekana kocka s lopticama

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bebe vrlo rano počinju promatrati svoju okolinu i prate što se oko njih događa. Zanimljivi oblici i boje potiču njihovu želju za dodirom i držanjem. Zabavna senzorna kock... Pročitaj cijeli opis
56,40 €
3-5 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Ponuda trgovine ozone.hr za proizvod Mekana kocka s lopticama. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013CAF74
Prijavi grešku
Bebe vrlo rano počinju promatrati svoju okolinu i prate što se oko njih događa. Zanimljivi oblici i boje potiču njihovu želju za dodirom i držanjem. Zabavna senzorna kocka stoga je prikladna igračka za najmlađe. Živahne boje privlače igru, a mekana i ugodna tekstura na dodir omogućuje sigurnu i ugodnu igru. Kocka nudi aktivnu igru ??na čak četiri površine i omogućuje da igračka raste s djetetom. Tri šarena gumba upoznat će vašeg mališana s bojama i brojevima. Više od 40 pjesama, melodija, zvukova i fraza potaknut će ga na slušanje i kasnije ih ponoviti. Različite trakice, ručka i ostali dodaci s različitim teksturama pružaju bogato osjetilno iskustvo. Jedan od zanimljivijih dodataka zasigurno su ogledala u kojima će mališan moći prepoznati svoje lice. U prilogu su tri šarene kuglice koje također imaju različite teksture, a mališan će se zabavljati ubacujući ih u otvor te ih vadeći iz njega. Karakteristike: više od 40 pjesama, melodija, zvukova i fraza 4 površine s aktivnostima, različite teksture, ogledalo, uključene tri kuglice, za rad su potrebne 2 x AAA baterije, Primjereno za djecu stariju od tri mjeseca.
Mekana kocka s lopticama
Mekana kocka s lopticama
56,40 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe