SOBNI BICIKL KETTLER RIDE 300

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

KETTLER RIDE 300 programabilni sobni bicikl u atraktivnom crnom dizajnu opremljen je elektronički upravljanom magnetskom kočnicom i mnoštvom jedinstvenih značajk... Pročitaj cijeli opis

599,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
601,65 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod SOBNI BICIKL KETTLER RIDE 300. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Opterećenje/Nosivost (kg)
130
Položaj sjedenja
Primjereno za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013CFE77
Prijavi grešku

KETTLER RIDE 300 programabilni sobni bicikl u atraktivnom crnom dizajnu opremljen je elektronički upravljanom magnetskom kočnicom i mnoštvom jedinstvenih značajki koje savršeno prilagođavaju bicikl potrebama korisnika. Od niskog dizajna za ugodno sjedenje do ocjenjivanja i prikazivanja vrijednosti treninga na jasnom zaslonu. Udobno fitness sjedalo s prilagodljivom visinom i nagibom, senzori za dlanove koji mjere puls, prilagodljive ergonomske ručke, 10 programa treninga, uključujući podesivi kardiozon, sve ovo čini cjenovno pristupačan sobni bicikl za trening primjeren svim uzrastima. Jednostavno i udobno korištenje cijenit će i starije osobe koje žele održavati kondiciju laganim treningom te osobe smanjene pokretljivosti koje se trebaju postupno rehabilitirati npr. nakon nesreće.



Posebnosti sobnog bicikla

Način treninga omogućuje vam izračunavanje ciljanog broja otkucaja srca na temelju dobi i prema odabranom Fat / Fit kardiozonu (sagorijevanje / jačanje masti). Na temelju postavljene ciljne vrijednosti i trenutne brzine otkucaja srca, inteligentni program zatim utječe na tijek treninga doziranjem opterećenja i tako održavanjem optimalnog tempa treninga. KETTLER RIDE 300 služi ne samo kao korisna sprava za fitness, već je i impresivan dodatak modernom interijeru, zahvaljujući svom multifunkcionalnom i kompaktnom dizajnu Povežite svoj bicikl putem Bluetooth sučelja sa svojim pametnim telefonom ili tabletom i iskoristite KETTMaps aplikaciju za moderan i zabavan trening



Prednosti vježbanja na sobnom biciklu

Vožnja na sobnom biciklu povoljno utječe na kardiovaskularni sustav, povećava kapacitet pluća i ukupnu izdržljivost. Ova vrsta treninga omogućuje kompleksno jačanje svih dijelova mišića donjih ekstremiteta i stoga je pogodna ne samo za održavanje kondicije, sagorijevanje masti i prevenciju zdravstvenih komplikacija, već je zahvaljujući svom nepretencioznom djelovanju i dobroj prilagodljivosti idealna i za rekonvalescenciju nakon ozljeda, srčanih događaja ili problema sa zglobovima.



Specifikacije proizvoda


















































Sustav prijenosa Ravni, longitudinalno udubljeni industrijski remen
Opseg opterećenja 1 - 15 (računalno upravljiv)
Kontrola opterećenja Ovisno o brzini
Kočioni sustav Magnet
Maksimalno opterećenje 130 kg
Težina zamašnjaka 8 kg
Napajanje 230 V / 50 Hz
Omjer brzina zamašnjaka 1:8
Težina proizvoda u pakiranju 34 kg
Dimenzije proizvoda u pakiranju (d/š/v) 108 / 28,5 / 65 cm
Dimenzije proizvoda (d/š/v) 119 / 55 / 137 cm


Dodatne informacije



Prilikom kupnje sprave putem web shop-a ili u našoj trgovini zbog velikih dimenzija spravu ne slažemo, već dolazi tvornički zapakirana. Slaganje sprave vrlo je jednostavno, no svakako prilikom slaganja pogledajte uputstva koja dolaze uz spravu.



brand:Kettler
Proizvod:Sobni bicikl
SOBNI BICIKL KETTLER RIDE 300


Kategorija: FITNESS > Sobni bicikli
Proizvođač: Kettler
SOBNI BICIKL KETTLER RIDE 300
SOBNI BICIKL KETTLER RIDE 300
599,00 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe