Didaktička kućica

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Šarena kućica puna je iznenađenja i nadogradnja je svog prethodnika. Djeci pomaže u kognitivnom razvoju, potiče ih na logično razmišljanje i povezivanje te im kroz igru ?... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
34,98 €
Dostupnost

provjerite

Cijena je osvježena jučer u 12:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babycenter.hr ponudi
Ponuda trgovine babycenter.hr za proizvod Didaktička kućica. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Minimalna starost (godine)
1
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013D03F9
Prijavi grešku
Šarena kućica puna je iznenađenja i nadogradnja je svog prethodnika. Djeci pomaže u kognitivnom razvoju, potiče ih na logično razmišljanje i povezivanje te im kroz igru ??približava važnost točnosti. Dijete može započeti igru ??s pet raznobojnih geometrijskih oblika, koje mora umetnuti u odgovarajuće otvore. Jednom kad ovo osvoji, može prijeći na zahtjevniju verziju, gdje pronalazi prikladno mjesto za svaku od pet životinja. Zatim obnavlja oblike ključem umetnutim u odgovarajuću bravu ili podizanjem krova. Kuća ima prikladnu ručku koja omogućava djetetu da je ponese sa sobom. Značajke: • Veličina: 19 x 23 x 23 cm • U kompletu dobivate: kućicu, 5 geometrijskih likova, 5 oblika životinja i 5 ključeva • Ručka na kolibi je jednostavna za nošenje. Pogodno za djecu stariju od godinu dana.
Didaktička kućica
Didaktička kućica
30,99 €
u babycenter.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe