Stojeća svjetiljka 18 W srebrna 180 cm prigušiva

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova podna svjetiljka ima elegantan i moderan dizajn te predstavlja jednostavan, elegantan način za osvjetljenje vaše prostorije. Ova LED svjetiljka, s dvostrukim prekidač... Pročitaj cijeli opis
150,37 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 12:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Stojeća svjetiljka 18 W srebrna 180 cm prigušiva. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013E8489
Prijavi grešku
Ova podna svjetiljka ima elegantan i moderan dizajn te predstavlja jednostavan, elegantan način za osvjetljenje vaše prostorije. Ova LED svjetiljka, s dvostrukim prekidačima za prigušivanje, vrlo je praktična za uporabu i izvrsna je za bilo koju prostoriju kojoj treba rasvjeta. Ova stojeća svjetiljka sastoji se od gornje svjetiljke i svjetiljke za čitanje, čime ispunjava dvije rasvjetne funkcije odjednom. Zahvaljujući niskoj potrošnji energije, ova LED svjetiljka ekološki je prihvatljiva i pomoći će vam uštedjeti na računu za struju. Topla bijela svjetlost proizvest će opuštajući i ugodan ambijent. Ova LED stojeća svjetiljka napravljena je od vrhunskog materijala, zbog čega je vrlo izdržljiva.
Stojeća svjetiljka 18 W srebrna 180 cm prigušiva
Stojeća svjetiljka 18 W srebrna 180 cm prigušiva
150,37 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe