Samsung NV68R2340RM/OL ugradbena pećnica

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Dva se ventilatora vrte u obrnutim smjerovima i ravnomjerno raspoređuju toplinu kroz pećnicu, tako da se sva jela pripremaju na istoj temperaturi i jednakom brzinom. Osim... Pročitaj cijeli opis
577,21 €
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 14:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Sve ponude
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

In stock

Cijena je osvježena danas od 14:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Emundia.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Energetski razred
A
Tip pećnice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0141DEDC
Prijavi grešku
Dva se ventilatora vrte u obrnutim smjerovima i ravnomjerno raspoređuju toplinu kroz pećnicu, tako da se sva jela pripremaju na istoj temperaturi i jednakom brzinom. Osim toga, brže postižu ciljnu temperaturu i povećavaju energetsku učinkovitost.Sustav katalitičkog čišćenja olakšava održavanje čistoće pećnice. Katalitički mehanizam u stražnjem dijelu pećnice apsorbira mast iz tekućina koje isteku ili iskapaju tijekom pečenja, a svi ostaci uslijed visokih temperatura oksidiraju.Teleskopske šine omogućavaju ravnomjerno klizanje, gotovo bez napora, čak i ako radite s velikim pladnjevima ili pripremate teška jela. Možete nastaviti pripremati, okretati i začinjavati hranu – bez nereda ili prolijevanja.Ogroman kapacitet od 68 l pruža više fleksibilnosti. U slučaju obiteljskih okupljanja ili zabava možete pripremati više jela odjednom (primjerice, kolačiće ili jela iz pekača) ili pak peći i veća jela, primjerice blagdansku puricu.Unatoč svojoj prostranosti, pećnica je dizajnirana tako da osigurava vrhunsku energetsku učinkovitost u energetskoj klasi A. Povećanjem energetske učinkovitosti svog doma smanjujete račune za struju i štedite novac.Funkcija za zaštitu od prenapona sprječava strujna oštećenja ili kratke spojeve do kojih može doći uslijed nestabilnih napona. Prepoznaje prevelike napone i automatski prekida napajanje.
Samsung NV68R2340RM/OL ugradbena pećnica
Samsung NV68R2340RM/OL ugradbena pećnica
577,21 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe