Ajax StarterKit - bežični protuprovalni alarmni komplet

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ajax StarterKitBežični protuprovalni alarmni kompletOsnovni Ajax bežični sustav koji se sastoji od alarmne centralne jednice, detektora pokreta, detektora otvaranja vrata... Pročitaj cijeli opis
459,99 €
1-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o alex.shop ponudi
Ponuda trgovine alex.shop za proizvod Ajax StarterKit - bežični protuprovalni alarmni komplet. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01428B46
Prijavi grešku
Ajax StarterKitBežični protuprovalni alarmni kompletOsnovni Ajax bežični sustav koji se sastoji od alarmne centralne jednice, detektora pokreta, detektora otvaranja vrata/prozora i daljinskog upravljača.Ajax HubInteligentna alarmna centralna jedinica ključni je element alarmnog sustava Ajax. Uređaj nadzire rad svih Ajax detektora i odmah šalje alarmni signal korisniku i/ili nadzornom zaštitarskom centru. Ajax MotionProtectBežični detektor pokreta koji vlasnika obavještava o prvim znakovima upada u dom ili ured. Detektor je pričvršćen na zid ispred vrata, prozora i na drugim mjestima na kojima je moguć ulaz provalnika. Ne uzima u obzir kućne ljubimce težine do 20 kg i visine do 50 cm. Ajax DoorProtectBežični detektor otvaranja koji obavještava o prvim znakovima upada u prostor. Može se montirati na sve vrste vrata ili prozora, uključujući i metalnu podlogu. Uključuje magnete različitih veličina za ugradnju na uske okvire i okvire vrata. Ajax SpaceControlKljuč s četiri tipke kontrolira sigurnosne načine rada u prostoriji. Njime se jednostavno aktiviraju i deaktiviraju sigurnosni načini rada. Signal se šalje u šifriranom obliku koji sprječava njegovo presretanje. Sigurnosni status se prikazuje pomoću indikacija u boji. AjaxAjax bežična rješenja protuprovale su pouzdana poput žičanih (imaju Grade2 stupanj zaštite), pružaju potpuno novu razinu informativnog sadržaja krajnjem korisniku, rade pod velikim opterećenjima (frekvencija 868MHz, dvosmjerna komunikacija, radni raspon do 2.000 metara udaljenosti na otvorenom prostoru) uz istovremenu štedljivost (trajanje baterije detektora je do 7 godina) i veličinu (može biti najviše do 100 spojenih uređaja na jednom centralnom uređaju).
Ajax StarterKit - bežični protuprovalni alarmni komplet
Ajax StarterKit - bežični protuprovalni alarmni komplet
459,99 €
u alex.shop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe