DBX Bushido Kids 60 Set

DBX Bushido Kids 60 Set

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:DBX BUSHIDO Kids 60 idealan je početni set za male boksače u dobi od 4 do 9 godina. Set uključuje vreću za udaranje, držač z... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 2:02.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o MOVE COMPANY ponudi
Ponuda trgovine MOVE COMPANY za proizvod DBX Bushido Kids 60 Set. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta vreće za udaranje
Za borilački sport
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0142C426
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:DBX BUSHIDO Kids 60 idealan je početni set za male boksače u dobi od 4 do 9 godina. Set uključuje vreću za udaranje, držač za vreću za boksanje, omote i rukavice. Trening poboljšava koordinaciju, jača mišiće, osigurava oslobađanje viška energije, jača samopouzdanje i garantira puno zabave. Vreća za udaranje Dostavlja se punjen do 5 - 6 kilograma. Torba je izrađena od debelog poliestera koji je izuzetno otporan na oštećenja i jednostavan za održavanje. Površina je glatka i ugodna na dodir. Dimenzije 60 x 25 cm idealne su za djecu u dobi od 4 do 9 godina. Donja manšeta produžuje životni vijek torbe. Gornja strana torbe opremljena je vezicom. Rukavice Izrađene su od umjetne kože veličine 6 oz. Koja je namijenjena djeci mlađoj od 8 godina. Rukavice udovoljavaju europskim sigurnosnim standardima PN-EN 13277-1: 2002 i PN-EN 13277-7: 2010. Imaju široke manžete u području zapešća. Palac je remenom povezan s rukavicom, što uklanja lomljenje. Ventilacijski sustav i ergonomski oblik jamče udobnost tijekom treninga. Oblozi Izrađene su od pamuka i duge su 2 metra. Koriste se za dodatno jačanje dlana. Držač Izrađen je od čelika i pričvršćen je na strop s 2 vijka. Između držača i vrećice postavlja se prikladni lanac za pravilno podešavanje visine vrećice.
DBX Bushido Kids 60 Set
DBX Bushido Kids 60 Set
71,60 €
u MOVE COMPANY

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe