Škola 2

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Električna kombinacijska igra za djecu od 4 godine. Sadrži 16 listova sa 176 slika, između kojih djeca traže veze. Svako se slovo usredotočuje na određeno područje dje... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 18:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Škola 2. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01464581
Prijavi grešku

Električna kombinacijska igra za djecu od 4 godine. Sadrži 16 listova sa 176 slika, između kojih djeca traže veze. Svako se slovo usredotočuje na određeno područje dječjeg svijeta.

Igra proširuje znanje, zahtijeva promatranje, prisiljava djecu da uočavaju odnose među predmetima, uspoređuju ih prema određenim svojstvima i međusobno dodjeljuju odgovarajuće predmete, a da ne moraju znati čitati, jer slova ne sadrže nikakve tekstove.

Elektronički ispitni stolovi osmišljeni su za stjecanje i testiranje predškolskog i školskog znanja na razigran način. Točan odgovor na pitanje signalizira upaljeno zeleno svjetlo elektroničkog kruga.

Svaka se od igara sastoji od kutije dimenzija 220x160x30mm koja sadrži ploču s elektronikom i kućištem baterije te set izmjenjivih listova A5 s tiskanim zadacima i nekoliko mogućnosti odgovora.

Nakon odabira pitanja, dijete odabire odgovor i provjerava njegovu ispravnost dodirivanjem jedne od probnih pribadača kontaktnog područja na pitanju i druge pribadače područja na odgovoru. Ako je odgovor točan, uključuje se zeleno svjetlo. Inače će se svjetlo ugasiti.

Ispitne tablice napajaju 2 x AA baterije, koje nisu dio proizvoda.

Škola 2
Škola 2
12,61 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe