GORENJE perilica posuđa GI641D60

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
15-minutni SpeedWash
Čisti brzo da bi vi mogli usporiti
Možete li zamisliti da ste domaćin obiteljske večere i da je posuđe korišteno za serviranje glavn...
Pročitaj cijeli opis
477,90 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
482,90 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:59.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kingtrade.hr ponudi
Ponuda trgovine kingtrade.hr za proizvod GORENJE perilica posuđa GI641D60. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Konzola za upravljanje
Širina perilice posuđa (u cm)
60 cm
Zaštita protiv izljeva
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01464B28
Prijavi grešku
15-minutni SpeedWash
Čisti brzo da bi vi mogli usporiti
Možete li zamisliti da ste domaćin obiteljske večere i da je posuđe korišteno za serviranje glavnog jela oprano do vremena kada je potrebno poslužiti desert? Brzi 20-minutni program s funkcijom SpeedWash oprati će vaše posuđe u samo 15 minuta. Idealno za pranje većih količina posuđa kad vam je dom pun gostiju.
TotalDry
Automatsko otvaranje vrata nakon završetka pranja
Po završetku ciklusa pranja, vrata perilice posuđa se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao van. Istovremeno u perilicu ulazi svjež zrak što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rješenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.
IonTech
Bez mirisa, bez briga
Svi smo se susreli s neugodnim mirisima koji se mogu širiti iz perilice posuđa koju nekoliko dana punite prljavim posuđem. Napredna tehnologija IonTech u Gorenje perilicama posuđa djeluje na principima procesa ionizacije koji na prirodan način odstranjuje neugodne mirise i održava vašu perilicu posuđa svježom, čak i kad je puna prljavog posuđa.
Inverterski motor PowerDrive
Iznimna snaga, visoka učinkovitost
Nov, iznimno snažan inverterski motor bez četkica PowerDrive s nadziranom brzinom rada osigurava visoku učinkovitost i značajno tiši rad, nisku potrošnju energije i dulji životni vijek.
SmartFlex
U potpunosti kvalificirane da odrade posao za vas
Nove SmartFlex perilice posuđa inspirirane su suvremenim načinom života. Budući da naš svakodnevni život može biti vrlo dinamičan, stvorili smo generaciju perilica posuđa koje su dovoljno fleksibilne kako bi se uspješno uhvatile ukoštac sa svakim zadatkom. One su u potpunosti prilagođene vašim potrebama zahvaljujući različitim funkcijama i unutrašnjosti koja je u potpunosti prilagodljiva i dizajnirana tako da svaki komad posuđa i pribora za jelo ima svoje mjesto, bez obzira na oblik ili veličinu.
SmartControl
Pregledno i jasno upravljanje
Upravljanje perilicom posuđa nikad nije bilo jednostavnije. Svi elementi upravljačke ploče ergonomski su raspoređeni, a logika rada je jednostavna i kreće se u koracima s lijeva na desno. Svi modeli imaju bijeli LED zaslon dok su napredni modeli obogaćeni i upravljanjem na dodir. Samo jedan dodir dovoljan je da pranje posuđa počne.
GORENJE perilica posuđa GI641D60
GORENJE perilica posuđa GI641D60
477,90 €
u kingtrade.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe