SAMS FIELD Dog All Size Adult Grain Free Piletina 13 kg

SAM'S FIELD Dog All Size Adult Grain Free Piletina 13 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Potpuna hrana za odrasle pse svih pasmina. Sam’s Field superpremium hrana za pse poštuje specifične potrebe pasa s obzirom na veličinu pasmine, dob i promjen... Pročitaj cijeli opis
57,61 €
2-6 dana
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 2 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Wow! Wow! ponudi
Sve ponude
Cijena s dostavom
58,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:28.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0148B976
Prijavi grešku
Potpuna hrana za odrasle pse svih pasmina. Sam’s Field superpremium hrana za pse poštuje specifične potrebe pasa s obzirom na veličinu pasmine, dob i promjenu nutritivnih potreba. Jedinstveni sastojci receptura s visokim udjelom svježeg mesa i životinjskih bjelančevina u kombinaciji s voćnim i povrtnim ekstraktima i ostalim funkcijskim elementima pridonose pravilnoj probavi i efektivnom iskorištavanju […] Potpuna hrana za odrasle pse svih pasmina.Sam''s Field superpremium hrana za pse poštuje specifične potrebe pasa s obzirom na veličinu pasmine, dob i promjenu nutritivnih potreba. Jedinstveni sastojci receptura s visokim udjelom svježeg mesa i životinjskih bjelančevina u kombinaciji s voćnim i povrtnim ekstraktima i ostalim funkcijskim elementima pridonose pravilnoj probavi i efektivnom iskorištavanju nutrijenata. Žitarice, posebno pšenica, smanjuju probavljivost pseće hrane, što znači da se u probavnom traktu apsorbira manje hranjivih sastojaka. Formule Sam''s Field bez žitarica i sa malo žitarica sigurne su jer uklanjaju rizik od intolerancije na hranu i drugih štetnih reakcija, kako bi osigurale kvalitetnu prehranu i dobro zdravlje tijekom cijelog života. Dobivena je posebnom tehnikom hladnog prešanja pri niskim temperaturama. Sastojci se obrađuju i prešaju pri temperaturama do 50C° ili 75C° u vrlo kratkom periodu. Time se zadržava prirodan okus i miris, a hranjivi sastojci zadržavaju izvorni oblik i ne gube na kvaliteti.Sastojci: 50 % piletine (35 % mesno brašno od piletine, 15 % svježe piletine), 23 % krumpira, 10 % masti peradi (konzervirane miješanim tokoferolima, izvor vitamina E), 8 % žutog graška, 2 % sušenih jabuka, 2 % lososovog ulja, 2 % pileće jetre, pivskog kvasca (izvor manan-oligosaharida), 1 % mrkve, glukozamin (300 mg/kg), kondroitin sulfat (180 mg/kg), ekstrakt biljke Yucca schidigera (100 mg/kg), kamilica (Matricaria chamomilla, 80 mg/kg).
SAM'S FIELD Dog All Size Adult Grain Free Piletina 13 kg
SAM'S FIELD Dog All Size Adult Grain Free Piletina 13 kg
57,61 €
u Wow! Wow!

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe