Royal Canin Outdoor 30 - 400 g

Royal Canin Outdoor 30 - 400 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Aktivne mačke koje provode većinu svog vremena na otvorenom izložene su većem riziku od infekcije nego kućne mačke. One su pod utjecajem svojih prirodnih navika: traže pa... Pročitaj cijeli opis
7,29 €
2-12 dana
Cijena s dostavom
11,79 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod Royal Canin Outdoor 30 - 400 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA1FF
Prijavi grešku
Aktivne mačke koje provode većinu svog vremena na otvorenom izložene su većem riziku od infekcije nego kućne mačke. One su pod utjecajem svojih prirodnih navika: traže partnera, obilježavaju svoj teritorij, bore se s drugim mačkama itd. Energetske potrebe aktivnih mačaka je veći zbog potrebe da reguliraju tjelesnu temperaturu i varira ovisno o vremenu provedenom na otvorenom, o veličini teritorija i promjeni temperature tijekom godine. Royal Canin Outdoor 30 je posebno oblikovana mačja hrana kako bi se zadovoljile potrebe aktivnih mačaka koje se puno kreću po vani: Visoki energetski sadržaj: osigurava dobru opskrbu kalorijama prikladnu za vrlo visoku energetsku potrošnju. Pomaže u održavanju hrskavice i zglobova: glukozamin, kondroitin sulfat i omega-3 masne kiseline (EPA/DHA) potiču metabolizam i bolju pokretljivost zglobova. Optimalna dentalna higijena: uz pomoć natrijevog polifosfata koji se veže za kalcij u usnoj šupljini i time usporava stvaranje zubnog kamenca Odgovarajući sadržaj minerala: za poticanje zdravog urinarnog trakta, pH-vrijednost između 6,0 do 6,5 Jačanje imuniteta: Royal Canin Outdoor 30 pomaže ojačati prirodni imunološki sustav pomoću patentiranog kompleksa antioksidansa koji sadrži vitamin E (600mg/kg) i C (300mg/kg), lutein, taurin i mannan-oligosaharide. Već više od 40 godina kućni ljubimci su središnja točka u radu Royal Canina, a rezultati se vide u 'Health Nutrition' asortimanu tj. u prehrani za zdravlje životinja. Poznavanje stvarnih prehrambenih potreba životinja i poštivanje njihovih individualnih karakteristika vodi razvoju i proizvodnji hrane koja ispunjava sve potrebe vašeg ljubimca.
Royal Canin Outdoor 30 - 400 g
Royal Canin Outdoor 30 - 400 g
7,29 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe