Waterpik oralni tuš ULTRA Plus WP-160

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Opis proizvoda

Waterpik oralni tuš Ultra Plus WP-160 idealan kao pomoć pri liječenje bolesti desni i parodontnih džepova, te kao dodatak svakodnevnoj rutini o... Pročitaj cijeli opis
150,14 €
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 20:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Ponuda trgovine Abrakadabra za proizvod Waterpik oralni tuš ULTRA Plus WP-160. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01498EC4
Prijavi grešku

Opis proizvoda

Waterpik oralni tuš Ultra Plus WP-160 idealan kao pomoć pri liječenje bolesti desni i parodontnih džepova, te kao dodatak svakodnevnoj rutini oralne higijene za održavanje oralnog i općeg zdravlja. Posjeduje napredni sustav kontrole tlaka, poklopac spremnika za tekućinu s prostorom za pohranu nastavaka. Waterpik oralni tuševi klinički su dokazano učinkovitiji u smanjenju plaka, gingivitisa i bolesti desni za razliku od zubnog konca i ostalih sličnih uređaja na tržištu. Waterpik oralni tuševi preporuka su broj 1 od strane doktora dentalne medicine u Hrvatskoj i svijetu.

Prednosti uporabe oralnog tuša WP-160 Ultra Plus*:
• Zdravije desni u samo 14 dana prilikom svakodnevne uporabe.*
• Uklanja i do 99,9% plaka sa tretranog područja.
• Uklanja bakterije duboko između zuba i ispod linije desni, gdje se četkanjem i čišćenjem zubnim koncem ne može doprijeti.
• Klinički dokazano i do 50% učinkovitiji u poboljšanju zdravlja desni za razliku od zubnog konca.
• Idealan za osobe s implantatima i bilo kojim protetskim radovima - klinički dokazano dvostruko učinkovitiji u poboljšanju zdravlja desni oko implantata i protetskih radova koristeći Plaque Seeker nastavak Waterpik oralnog tuša za razliku od zubnog konca.
• Neophodan kod osoba s ortodontskim apartima - klinički dokazano trostruko učinkovitiji u uklanjanju plaka i ostataka hrane oko ortodontskih bravica koristeći Ortodontski nastavak Waterpik oralnog tuša za razliku od zubnog konca.
• Masira i stimulira desni što ih čini zdravijima i snažnima.
• U ustima ostavlja osjećaj svježine i čistoće.

*Prema nezavisnim kliničkim istraživanjima. Za više informacija posjetite: https://www.waterpik.com/oral-health/clinical-research/
Waterpik oralni tuš ULTRA Plus WP-160
Waterpik oralni tuš ULTRA Plus WP-160
150,14 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe