PLAY Bazen za djecu Fast set Splash and 152×38 centimetra

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bazen za djecu Fast set Splash and Play 152x38 centimetra. Dječji bazen s obručem na napuhavanje dok se ostatak bazena samo napuni vodom. Bazen za djecu Fast set Splash a... Pročitaj cijeli opis
31,00 €
1-2 dana
Cijena s dostavom
66,00 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Slonko.hr ponudi
Ponuda trgovine Slonko.hr za proizvod PLAY Bazen za djecu Fast set Splash and 152×38 centimetra. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Konstrukcija
Vrsta bazena
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX014A080E
Prijavi grešku
Bazen za djecu Fast set Splash and Play 152x38 centimetra. Dječji bazen s obručem na napuhavanje dok se ostatak bazena samo napuni vodom. Bazen za djecu Fast set Splash and Play 152x38 centimetra. Dječji bazen s obručem na napuhavanje. Bazen ima obruč na napuhavanje dok se ostatak bazena samo napuni vodom. Bazen za djecu Fast set je vrlo jednostavno postaviti ali i ispremiti nakon korištenja. Za montažu nije potreban alat.Sadržaj i karakteristike bazena: jednostavno postavljanje kapacitet vode (80%) - 477 L 3-slojne bočne stijenke od izdržljivog PVC-a i poliestera platno bazena podupire gornji prsten na napuhavanje odaberite ravnu površinu, napumpajte gornji prsten i bazen će se podići kada se napuni vodom jednostavno pohranjivanje izvan sezoneSadržaj: 1 bazen, 1 zakrpa za popravak bazena.Proizvod je namijenjen osobama starijama od 2 godine.Uz ovaj veliki bazen svakako preporučamo i kupovinu električne pumpe za brzo i lagano pumpanje ili set za čišćenje bazena Flow Clear.
PLAY Bazen za djecu Fast set Splash and 152×38 centimetra
PLAY Bazen za djecu Fast set Splash and 152×38 centimetra
31,00 €
u Slonko.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe