VSETT električni romobil 10+

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj proizvod nije moguće platiti pouzećem. Iznos romobila prelazi maksimalnu moguću transakciju pouzećem GLS distributera.

Vsett 10+ model dio je n...
Pročitaj cijeli opis
3.005,00 € -25 %
2.253,75 €
1-3 dana
-25 %3.005,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Smartus ponudi
Ponuda trgovine Smartus za proizvod VSETT električni romobil 10+. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Doseg (km)
185
Najveća brzina (km/h)
70
Nosivost (kg)
130
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F56436
Prijavi grešku
Ovaj proizvod nije moguće platiti pouzećem. Iznos romobila prelazi maksimalnu moguću transakciju pouzećem GLS distributera.

Vsett 10+ model dio je novog Vsett-ovog asortimana električnih super-romobila. Dolazi s baterijom od 60V 28000mAh koja u eko modu može postići domet do 185 km (single drive) ili 90 km (dual drive).*

Inačice s manjom baterijom možete pronaći na poveznicama:
- Vsett 10+ s baterijom od 60V 20800mAh koja u eko modu može postići domet do 130 km (single drive) ili 65 km (dual drive).*
- Vsett 10+ s baterijom od 60V 25600mAh koja u eko modu može postići domet do 160 km (single drive) ili 80 km (dual drive).*

Za vašu udobnost i još bolje prilagođavanje uvjetima na cesti brinu se  prednji amortizeri s oprugama i stražnji hidraulični, u kombinaciji s 10 x 3" pneumatskim gumama. U električni romobil Vsett 10+ smještena su dva nevjerojatno snažna motora, svaki od 1400 W.

Vsett10+ omogućava vam da postignete maksimalnu limitiranu brzinu 65-70 km/h (dual mod) ili 75-80 km/h (sportski mod), uz maksimalnu nosivost do 130 kg. DDM prekidač omogućava prebacivanje s jednog na dva motora, a kada vam je potrepno upotrijebite sportski način rada za dodatnu snagu. Maksimalno opterećenje i brzina mogu varirati ovisno o vozačevoj težini, stilu vožnje i terenu.

Za još veću sigurnost i udobnost Vsett10+ opremljen je prednjim i stražnjim hidrauličnim kočnicama i električnom kočnicom te prednjim opružnim i stražnjim hidrauličnim ovjesom.

Nova LED svjetla u kombinaciji s prednjim svjetlom, stražnjim svjetlom kočnica kao i prednjim i stražnjim pokazivačima smjera omogućuje vam sigurno putovanje, ne samo danju već i noću. Za dodatnu sigurnost romobila tu je NFC imobilizator brave s ključem.

Veliki i lako čitljiv zaslon prikazuje sve najvažnije podatke u stvarnom vremenu, poput trenutne brzine i razine napunjenosti baterije. Svjetlina zaslona čini ga vidljivim čak i u nepovoljnim uvjetima.

Vsett10+ ima ergonomske ručke koje se mogu sklopiti radi jednostavnijeg transporta. Težina romobila je 36 kg.

Inteligentna litij-ionska baterija osigurava brzo punjenje i veliki domet jednim punjenjem, a kako bi se smanjilo vrijeme punjenja Vsett10+ ima 2 priključka za punjenje. Vrijeme punjenja s jednim priključkom je 14 h, a sa dva 7 h.

Vsett 10+ konstruiran je od visokokvalitetnih materijala koji će omogućiti dugotrajno korištenje, okvir i upravljač izrađeni su od aluminijske legure 6082-T6, dok je osovina napravljena od legure čelika SCM440.

Napomena :

Prije svake vožnje provjerite romobil. Ako uočite nedostatak djelova, oštćenje,  prazne gume, upozorenja o niskoj razini baterije i sl. nemojte  ga voziti.
Kako biste izbjegli oštećenje vodom, tijekom čišćenja romobila pobrinite se da je romobil isključen, punjač odspojen i gumeni poklopac napajanja čvrsto pričvršćen.
Ne čistite romobil pod mlazom ili pod jakim pritiskom vode, alkoholom, benzinom ili drugim korozivnim kemijskim otopinama.
Ne ostavljate uređaj na izravnoj sunčevoj svjetlosti duže vrijeme.
Redovito provjeravajte kočnice i sukladno uputama, redovito ih servisirajte.
Brinite o održavanju električnog romobila.
VSETT električni romobil 10+
VSETT električni romobil 10+
2.253,75 €
u Smartus

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe