Capital Sports Amazor P Pro, postolje, sigurnosni kotač, J cups, monkey bar, čelik, čvrsto drvo

Capital Sports Amazor P Pro, postolje, sigurnosni kotač, J cups, monkey bar, čelik, čvrsto drvo

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vaša baza za raznovrsne treninge snage u kućnom fitnes centru: Power Rack Amazor P Pro iz tvrtke Capital Sports idealan je višenamjenski trener za kućno okruženje - pogot... Pročitaj cijeli opis
1.645,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Capital Sports Amazor P Pro, postolje, sigurnosni kotač, J cups, monkey bar, čelik, čvrsto drvo. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX014C793F
Prijavi grešku
Vaša baza za raznovrsne treninge snage u kućnom fitnes centru: Power Rack Amazor P Pro iz tvrtke Capital Sports idealan je višenamjenski trener za kućno okruženje - pogotovo ako želite trenirati sigurno.Najbolja sigurnost: Amazor P Pro postolje tvrtke Capital Sports izrađeno je od obojenog čeličnog praha i impresionira svojom velikom nosivosti. Masivne grede 6 x 6 cm izrađene od čelika debljine 2 mm pružaju postolju ekstremnu stabilnost. Osnovna verzija nudi priliku za raznovrsnu izgradnju mišića. Posebno vježbe dizanja utega s dugom šipkom. Stoga su J-Cup i sigurnosni razvodnik sa zaštitnim gumenim ručkama, koje se mogu podešavati po visini, montirani s obje strane. Ukupna nosivost J-cup je do 350 kg, a sigurnosni točak do 500 kg. Možete prilagoditi do 15 položaja visine tako da se postolje prilagođava vašim vježbama.Kako biste znali gdje pohraniti utege diska čak i nakon treninga, na stražnjoj strani postolja nalazi se 10 držača težine diska s promjerom držača 50 mm. Svaki držač ima nosivost do 150 kg.Podizanje utega malo drugačije: ugrađene ručke za izvlačenje monkey bar, na Amazor P Pro, nude vam savršenu priliku za podizanje vlastite težine i jačanje još jače. Posebno robusna monkey bar ima promjer od oko 3,5 cm i duljinu od 87 cm, a pogodna je za razne vježbe kretanja. Ručice za izvlačenje nude različite mogućnosti hvatanja i omogućuju vam izvođenje različitih vježbi izvlačenja - pojedinačni ili glava hvat, češalj ili čekić. Visina treninga od oko 2,20 m omogućava trening čak i višim ljudima. Uz širinu prianjanja od 98 cm, početnici kao i obučeni profesionalci pronaći će udobnu širinu držanja.Vizualno, čvrsta čelična konstrukcija s robusnom, crnom prevlakom u prahu uvjerava. Na zahtjev, postolje se može čvrsto ugraditi u zemlju, ali čak i bez ugradnje u zemlju, apsolutno je čvrsto i stabilno.Imajte na umu da se postolje isporučuje bez utega i šipki.
Capital Sports Amazor P Pro, postolje, sigurnosni kotač, J cups, monkey bar, čelik, čvrsto drvo
Capital Sports Amazor P Pro, postolje, sigurnosni kotač, J cups, monkey bar, čelik, čvrsto drvo
1.645,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe