DIOR toaletna voda za muškarce Sauvage (zamjensko punjenje), 300ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sada možete puniti toaletnu vodu Sauvage Eau de Toilette.

Jednostavna upotreba, ekološki dizajniranog punjenja sada vam omogućuje punjenje boce toaletne...
Pročitaj cijeli opis
217,90 €
2-4 dana
Cijena s dostavom
220,90 €
Dostupnost

Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o notino.hr ponudi
Ponuda trgovine notino.hr za proizvod DIOR toaletna voda za muškarce Sauvage (zamjensko punjenje), 300ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Količina (ml/g)
300 ml/g
Popularni parfemi
Ženski / muški
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX014CC33C
Prijavi grešku
Sada možete puniti toaletnu vodu Sauvage Eau de Toilette.

Jednostavna upotreba, ekološki dizajniranog punjenja sada vam omogućuje punjenje boce toaletne vode Sauvage Eau de Toilette  od 100 ml ili 30 ml u jednom jednostavnom koraku, bez prolijevanja ijedne kapljice.

Zahvaljujući inovativnom sustavu automatskog zaustavljanja punjenje prestaje kada se boca napuni.

Punjenje toaletne vode Sauvage je u skladu s vizijom modernog odgovornog luksuza koja poštuje prirodne resurse. Pojednostavljeni aluminijski dizajn koji se može reciklirati omogućuje smanjenje utjecaja na okoliš uštedom od 60% potrošene energije, 35% uštede vode i 56% smanjenja stakleničkih plinova.

Nije za samostalnu upotrebu. Kompatibilan je samo s bocama za toaletnom vodu Sauvage Eau de Toilette od 30 ml i 100 ml koje imaju oznaku „MOŽE SE PUNITI“ na stražnjoj strani (toaletna voda od 30 ml) ili na dnu boce (toaletna voda od 100 ml).

* Upotreba boce toaletne vode Sauvage Eau de Toilette od 100 ml + a punjenje toaletne vode Sauvage od 300 ml u usporedbi s upotrebom četiri boce toaletne vode Sauvage Eau de Toilette od 100 ml. „Za kreiranje toaletne vode Sauvage, moja početna točka bila je muškarac. Snažan i nedvojbeno muževan. Poput slike muškarca koji nadilazi vrijeme i modu.“

François Demachy, parfumer kuće Dior Poigrao sam se sastojci prirodnog porijekla, odabrani s iznimnom pažnjom, u velikim količinama. Razigrane gornje note sa sočnom svježinom bergamota iz grada Reggio di Calabria. Ambroksid oslobađa snažni drvenasti trag. Za toaletnu vodu Sauvage, François Demachy zahtijevao je esenciju bergamota posebne kvalitete. Ekskluzivni bergamot kojeg je stvorio s lokalnim proizvođačima kako bi se dobio „poseban“ prepoznatljiv miris za kuću Dior. Okupan kalabreškim suncem, voćniji je i razvija jedinstveno svojstvo s primjesama papra i oštrine citrusa.
DIOR toaletna voda za muškarce Sauvage (zamjensko punjenje), 300ml
DIOR toaletna voda za muškarce Sauvage (zamjensko punjenje), 300ml
217,90 €
u notino.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe