Ručno rađeni kuhinjski sudoper s cjedilom crni nehrđajući čelik

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uživajte u prednosti ovog kuhinjskog sudopera s čistim suvremenim dizajnom. Kadica s pločom za cijeđenje sa svileno glatkom satenskom završnom obradom odisat će stilom i ... Pročitaj cijeli opis
221,51 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 14:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Ručno rađeni kuhinjski sudoper s cjedilom crni nehrđajući čelik. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Oblik korita
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0150E0EC
Prijavi grešku
Uživajte u prednosti ovog kuhinjskog sudopera s čistim suvremenim dizajnom. Kadica s pločom za cijeđenje sa svileno glatkom satenskom završnom obradom odisat će stilom i profinjenošću te će se uklopiti u bilo koje kuhinjsko uređenje! Kombinirajući najbolje u funkcionalnosti i dizajnu, ovaj sudoper s jednom kadicom izrađen je od visokokvalitetnog, ručno rađenog nehrđajućeg čelika u bezolovnoj boji protiv kondenzacije, otpornoj na plijesan i koroziju. Zvučno je izoliran podlogama za smanjenje zvuka. Uz to, kadica s jedinstvenim odvodima u obliku slova X pospješuje brzi protok, sprječavajući ostajanje vode na dnu sudopera. Vrhunsko cjedilo za otpad uključeno je za odvajanje otpada i nesmetani odvod vode. Otvor za slavinu s ukrasnim poklopcem također je dizajniran za jednostavnu ugradnju. Sudoper se može ugraditi s donje strane, na površinu i ubaciti, a možete ga smjestiti kako god želite.
Ručno rađeni kuhinjski sudoper s cjedilom crni nehrđajući čelik
Ručno rađeni kuhinjski sudoper s cjedilom crni nehrđajući čelik
221,51 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe