Profesionalni inhalator Moretti za bebe, djecu i odrasle

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Profesionalni inhalator Moretti LTK160

Ovo je inhalator vrlo visoke kvalitete i izdržljivosti koji se može koristiti kontinuirano bez potrebe za gašenjem i hlađ... Pročitaj cijeli opis

84,00 € -10 %
75,60 €
1-2 dana
-10 %84,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

14 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:55.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Medical Direct ponudi
Ponuda trgovine Medical Direct za proizvod Profesionalni inhalator Moretti za bebe, djecu i odrasle. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01512E3D
Prijavi grešku

Profesionalni inhalator Moretti LTK160

Ovo je inhalator vrlo visoke kvalitete i izdržljivosti koji se može koristiti kontinuirano bez potrebe za gašenjem i hlađenjem. Zbog toga je odličan za obitelji s više djece gdje se jedno dijete inhalira za drugim.

Zbog snažnog protoka zraka i posebno dizajnirane visoko kvalitetne čašice za lijek ovaj inhalator omogućuje bržu inhalaciju (0,55ml/min) i manju prosječnu veličinu čestica (2,92 µm) nego je slučaj kod većine drugih inhalatora.

Inhalator dolazi s maskama za djecu i odrasle, FAsterjet čašicom za lijek, crijevom za zrak, nastavcima za nos i usra i 3 rezervna filtera za zrak.

Liječenje inhalacijama zašto, kada i kako?

Inhaliranje pomoću inhalatora raspršivača je jedan od najboljih načina liječenja kašlja, bronhitisa i astme. Ne morate na inhalacije ići isključivo u ambulantu, možete sebe ili svoje dijete inhalirati kod kuće u domaćim uvjetima i atmosferi.

Kada se govori o inhalacijama svatko se od nas barem jednom u kućnoj izvedbi inhalirao nad čajem od kamilice s ručnikom preko glave. To je najstariji oblik inhalacije. Postoji više tipova inhalatora no ovdje govorimo o klasičnom kompresorskom inhalatoru.
Kompresorski inhalator raspršivač (nebulizator) je uređaj koji lijekove u tekućem obliku pretvara u aerosol koji se udiše i tako u vrlo sitnim česticama i dopire do najsitnijih dijelova dišnih puteva.

Liječenje inhalacijama uz inhalator preporučuje se kod virusnih i nekih bakterijskih upala dišnog sustava: kod sinuzitisa, nazofaringitisa, laringotraheitisa, upale pluća, suhog i produktivnog kašlja raznog podrijetla.

Inhalatori se koriste kod virusnih upala da bi se olakšali simptomi prehlade do potpunog spontanog oporavka. Zatim, kod nekih bakterijskih infekcija sinusa i većih dišnih puteva, da bismo dopremili antibiotik do tih područja i olakšali dreniranje paranazalnih šupljina. Posebno su učinkoviti u terapiji alergijskih rinitisa, laringotraheitisa i astme.
Inhalacije su pravi izbor kod teškog produktivnog kašlja, gdje je iskašljavanje naporno i isrcpljujuće zbog gustog sekreta. Odrasli ponekad i uspjevaju izbaciti sekret van, ali djeca ne. Zato je inahalotor najbolje moguće rješenje da biste olakšala svojoj djeci, isto tako ubrzali proces ozdravljenja i do nekoliko puta.

Što se stavlja u inhalator?

Razni lijekovi mogu se dodavati u inhalatore i od njih praviti inhalacije. Prvi uvjet je da su tekući, da nisu uljne podloge i da se mogu primjenjivati na respiratornom sustavu u određenim indikacijama.

Najosnovniji vid inhalacije je dodavanje 3ml fiziološke otopine u raspršivač i inhaliranje 15-25 minuta. To predstavlja simptomatsku terapiju koja ima za zadatak vlaženje dišnih puteva kod suhog kašlja i lakih prehlada. No takva terapija je od neprocjenjive važnosti za djecu. Od najmlađih bebica do veće djece.
Inhaliranje nije neugodno. Zapravo je ugodan proces i djeca uglavnom rado sudjeluju u postupkuu inhalacije. Bitno ih je uključiti u proces inhalacije. Ponekad im je dosadno pa se roditelji snalaze tako što ima dopuste da gledaju crtić na televizoru ili mobitelu. Moguće se inhalirati putem maskice ili usnika - usmjeriti paru da dijete udiše ukoliko ima strah od maske.

Fiziološkoj otopini se obično dodaju i drugi sastojci, da bi se djelovalo i na neke druge simptome koji se javljaju tijekom bolesti koje propisuje liječnik, kod djece prema kilaži, a kod odraslih prema simptomima.

    klipni kompresor
    Kabel za napajanje
    Prekidač ON/OFF
    Odjeljak za zračni filtar
    Fasterjet raspršivač
    Cijev
    Usnik
    Maska za lice za odrasle
    Dječja maska ??za lice
    Nosnik
    Zamjena zračnog filtra
    Sastavljanje inhalatora
Profesionalni inhalator Moretti za bebe, djecu i odrasle
Profesionalni inhalator Moretti za bebe, djecu i odrasle
75,60 €
u Medical Direct

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe