GRUNDIG LED TV 49GFU8960B ANDROID

GRUNDIG LED TV 49GFU8960B ANDROID

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Grundig LED TV veličina zaslona 49" (123 cm) je pametni televizor sa Android operativnim sustavom i ultra HD tehnologijom za najoštriju sliku. Ultra HD tehnologija pruža ... Pročitaj cijeli opis
398,04 €
1-7 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 8:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Alles ponudi
Ponuda trgovine Alles za proizvod GRUNDIG LED TV 49GFU8960B ANDROID. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dijagonala ekrana (u cm)
124 cm
Operativni sustav
Smart TV
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01518682
Prijavi grešku
Grundig LED TV veličina zaslona 49" (123 cm) je pametni televizor sa Android operativnim sustavom i ultra HD tehnologijom za najoštriju sliku. Ultra HD tehnologija pruža rezoluciju slike koja je četiri puta veća od Full HD rezolucije (3840 x 2160 piksela). Edge LED je tehnologija pozadinskog osvjetljenja su male LED žarulje su montirane na sva četiri ruba zaslona. Tehnologija pruža izrazito oštre slike, s prirodnijim, briljantnim bojama i iznimnim kontrastom. Ovaj model Grundig televizora certificiran je za prijem novog DVB-T2/HEVC signala prema HAKOM-ovoj preporuci o minimalnim tehničkim zahtjevima prijamnika za prijam digitalnog zemaljskog televizijskog signala (DVB-T2). Uporabom tehnologije visokog dinamičkog raspona (HDR) dobivaju se detaljniji i precizniji prikazi sjena i svjetlosti. Rezultat su dublje crne boje, svjetlija područja s više detalja i bogatiji kontrasti. Netflix vam nudi neograničene mogućnosti streaminga. Na našim modelima televizora 8960 iz serije Vision 8 možete u istoj vrhunskoj kvaliteti gledati holivudske filmske hitove i popularne serije.
GRUNDIG LED TV 49GFU8960B ANDROID
GRUNDIG LED TV 49GFU8960B ANDROID
398,04 €
u Alles

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe