Barbie sportski set

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Opis proizvoda

U pakiranju je dnevnik sa kreacijama – sa mnogo Barbie za odjenuti i mnogo kreativnih aktivnosti. Naljepnice koje možeš izrezivati i lijepiti na Bar...
Pročitaj cijeli opis
20,43 € -3 %
19,85 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
22,84 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod Barbie sportski set. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0151DB6B
Prijavi grešku

Opis proizvoda

U pakiranju je dnevnik sa kreacijama – sa mnogo Barbie za odjenuti i mnogo kreativnih aktivnosti. Naljepnice koje možeš izrezivati i lijepiti na Barbie, šablone sa personaliziranim Barbi odjevnim kreacijama i 6 olovaka da tvoj dnevnik bude unikatan! Ilustrirana knjižica pokazuje ti što da radiš. Jesi spremna odjenuti svoju Barbie? Možeš biti što poželiš! Zabavi se!
SADRŽAJ: bočica za vodu, dnevnik sa kreacijama, naljepnice , šablone, 6 olovaka, knjižica. Pakiranje ne sadrži škare i ljepilo.
KNJIŽICA (upiši ime i omiljeni sport), Jesi li spremna odjenuti svoju Barbie – naučit ću te kako! Prvo uzmi svoj kreativni dnevnik i upiši svoje ime na korice! Na stranicama ćeš pronaći Barbie u njenim kreacijama koje trebaš odjenuti, Na stranicama ćeš pronaći u pitanju (engleski jezik)) o kojem se sportu radi kao i neke jednostavne zadatke (engleski jezik), potom ćeš morati pronaći odgovarajuću odjeću za sport u naljepnicama, ako je potrebno u knjižici možeš pronaći ispravnu kombinaciju – slike svih Barbie u njihovoj odjevnoj kombinaciji, jednom kad odabereš ispravnu kombinaciju sa naljepnica – možeš škarama izrezati „odjeću“ i zalijepiti je na Barbie! (slika 1), KORIŠTENJE ŠABLONE: odaberi šablonu koja ti se sviđa – postavi je na obojeni papir, Pazi da ne pomičeš šablonu i koristeći olovku – iscrtaj trag po šabloni, izreži trag (oblik) – dodaj malo ljepila na poleđinu i zalijepi u dnevnik (slika 2), Možeš dekorirati stranice kako god želiš, koristeći sportske naljepnice zajedno sa odjevnim kombinacijama, olovkama i čime god poželiš. Zabavi se s aktivnostima unutar dnevnika – krenimo trenirati! (slika 3)
Dob: 5+ godine
Barbie sportski set
Barbie sportski set
19,85 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe