Kaloo lutka Perle - 32 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Spremi se za bal s prekrasnom lutkom Perle.Obučena je u nježno rozu, raskošnu haljinicu - baš kao prava dama. Svojim nježnim osmijehom ipogledom uvijek će biti blizu vaše... Pročitaj cijeli opis
KLUPSKA CIJENA 29,74 €
s dostavom 38,98 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
38,98 €
Dostupnost

provjerite

Cijena je osvježena danas od 1:54.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babycenter.hr ponudi
Ponuda trgovine babycenter.hr za proizvod Kaloo lutka Perle - 32 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0152A2E2
Prijavi grešku
Spremi se za bal s prekrasnom lutkom Perle.Obučena je u nježno rozu, raskošnu haljinicu - baš kao prava dama. Svojim nježnim osmijehom ipogledom uvijek će biti blizu vašeg male princeze da je tješi kad je tužna ili da ju čini još sretnijom kada se smije. Prepoznatljivi medvjed Kaloo izvezen je na nogama, što je čini još jedinstvenijom.Napišite ime svoje djevojčicena dugoj vrpci na stražnjoj strani lutke kako bi bila lako prepoznatljiva u društvu. Njezinaveličina savršena je za veeeelike i duge zagrljaje.Perle je visoka 32 cm, a dolazi u prekrasnoj poklon kutiji.Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i udovoljava najvišim standardima sigurnosti.Dimenzije proizvoda: 32 cmStrojno pranje na 30° (program za osjetljivo), bez omekšivača i dodatnih sredstava za odstranjivanje mrlja
Kaloo lutka Perle - 32 cm
Kaloo lutka Perle - 32 cm
34,99 €
u babycenter.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe