Prijenosni set toaleta 10+10 L i stalka s umivaonikom 20 L sivi

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj prijenosni set, koji uključuje toalet i stalak za pranje ruku, dizajniran je kako bi vaše kampiranje bilo praktičnije i ugodnije! Toalet ima spremnik za odlaganje ot... Pročitaj cijeli opis
217,67 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 10:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Prijenosni set toaleta 10+10 L i stalka s umivaonikom 20 L sivi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0153B3BA
Prijavi grešku
Ovaj prijenosni set, koji uključuje toalet i stalak za pranje ruku, dizajniran je kako bi vaše kampiranje bilo praktičnije i ugodnije! Toalet ima spremnik za odlaganje otpada od 10 litara, zbog kojeg ga može upotrebljavati odrasla osoba 2 - 3 dana. Toalet za kamp-prikolicu ima spremnik slatke vode od 10 litara koji vam omogućuje ispiranje najmanje 50 puta. Njegovo trosmjerno ispiranje T-tipa olakšava uklanjanje otpada. Bočni zasuni olakšavaju skidanje i pričvršćivanje obaju spremnika zajedno. Klizni ventil pomaže u zaštiti od curenja i mirisa. Umivaonik za pranje ruku za kampiranje opremljen je dozatorom sapuna od 3 litre, stalkom za ručnike i spremnikom za slatku vodu od 17 litara. Ima dizajn za rad bez ruku stajanjem na nožnu crpku za puštanje struje vode. Umivaonik na stalku ima dva ugrađena kotača za lakši transport.
Prijenosni set toaleta 10+10 L i stalka s umivaonikom 20 L sivi
Prijenosni set toaleta 10+10 L i stalka s umivaonikom 20 L sivi
217,67 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe