NOSIBOO Pro- Električni nosni aspirator-plavi

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Nosiboo je nosni aspirator premium kategorije koji bezbolno, brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosa.Začepljen nosić i gornja čeljusna šupljina može dovesti do brojnih p... Pročitaj cijeli opis
150,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 10:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Atelier Bebes ponudi
Ponuda trgovine Atelier Bebes za proizvod NOSIBOO Pro- Električni nosni aspirator-plavi. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015536CF
Prijavi grešku
Nosiboo je nosni aspirator premium kategorije koji bezbolno, brzo i učinkovito uklanja sekret iz nosa.Začepljen nosić i gornja čeljusna šupljina može dovesti do brojnih problema i oboljenja.Jačina usisavanja se može podesiti tako da bude prikladna kako za dojenčad, tako i za djecu ali i za odrasle.Nakon priključenja na struju uređaj počinje isisavati na podešenoj jačini jednim pritiskom na gumb.Colibri glava koja dodiruje nosić zadrži isisan sekret. Nakon što Colibri glavu odstranimo iz usisne cijevi možemo je očistiti u nekoliko pokreta.Uređaj s patentiranom, fleksibilnom Colibri glavom brzo i učinkovito isisa sekret iz nosića bez da iritira nosnu sluznicu.Jačina isisa je podesiva od 0,04 – 0,08 bara bez opasnosti od oštećenja sluzniceRazina buke: 55 dB – 62 dB Težina: 1027gKada dijete počinje samostalno sjediti, uređaj upotrebljavajte tako da vam dijete sjedi u naručju. Zagrlite ga jednom rukom ili ga stavite u sjedeći položaj; pritom mu jastukom poduprite kralježnicu.Dijete ne stavljajte u ležeći položaj i ne pritišćite slobodnu nosnicu!Nosiboo možete upotrebljavati više puta na dan.Preporučamo upotrebu uređaja prije spavanja, hranjenja i dojenja, da djetetu osigurate lako i mirno disanje.
NOSIBOO Pro- Električni nosni aspirator-plavi
NOSIBOO Pro- Električni nosni aspirator-plavi
150,00 €
u Atelier Bebes

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe