Klima HAIER Flexis Plus 3,5 / 4,2 kW, mat crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Ovaj uređaj postavlja nove standarde kvalitete zraka koji udišete, čistoće i udobnosti Vašeg doma. Flexis je klima uređaj koji Vam omogućuje sigurnost kroz veliki peri... Pročitaj cijeli opis

875,84 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 14:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Harvey Norman ponudi
Ponuda trgovine Harvey Norman za proizvod Klima HAIER Flexis Plus 3,5 / 4,2 kW, mat crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dodatne značajke
Energetski razred hlađenja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015579F7
Prijavi grešku

Ovaj uređaj postavlja nove standarde kvalitete zraka koji udišete, čistoće i udobnosti Vašeg doma. Flexis je klima uređaj koji Vam omogućuje sigurnost kroz veliki period
jamstva do 5 godina, udobnost i fleksibilnost s uključenim WiFi upravljanjem, 3D strujanjem zraka i Eco senzorom pokreta. Bolju kvalitetu zraka u Vašem domu omogućiti će vam UV lampa, 56°C sterilizacija i Frost Clean tehnologiji samočišćenja, a uz PID inverter tehnologiju željena temperatura će se dostići brže i preciznije.

WI-FI POVEZIVANJE I UPRAVLJANJE UREĐAJEM
S novom mobilnom aplikacijom hOn možete pratiti potrošnju energije uređaja, upravljati glasom (kompatibilnost s Google Assistant i Amazon Alexa), primati pametne obavijesti samodijagnostike o čišćenju filtera, servisima i eventualnim greškama. Aplikacija je dostupna na Google play i App Store.

UV LAMPA
Ugrađena UV lampa emitira UV zrake kada je funkcija uključena. Trenutačno ubija opasnosti, bakterije i viruse u zraku koji prolazi kroz klima uređaj.

56°C STERILIZACIJA
Isparivač se zagrije i održava temperaturu kojom se sterilizira unutrašnjost interne jedinice klima uređaja.

FUNKCIJA FROST CLEAN
Omogućava automatsko samočišćenje hladnom ekspanzijom - zaleđivanjem površine isparivača učinkovito se uklanjaju nečistoće i bakterije.
Hidrofilna aluminijska folija na unutarnjoj jedinici ne dopušta razvoj bakterija i sprječava koroziju isparivača.
Ionski srebrni premaz na isparivaču djeluje kao antiseptik jer su njegovi ioni aktivni i mogu prodrijeti kroz membrane bakterija.

PAMETNO STRUJANJE TOPLOG/HLADNOG ZRAKA
Strujanje zraka usmjerava se automatski prema gore u načinu hlađenja tako da hladan zrak postupno pada prema dole, a u načinu grijanja strujanje je usmjereno prema dole kako bi se postupno podizao gore.

V. GENERACIJA KOMPRESORA (PID INVERTER)
Postiže još veću uštedu i preciznije određivanje željene temperature.

ODRŽAVANJE TOPLINE 10°CFunkcija pomoću koje se pruža zaštita cijevima i instalacijama od smrzavanja tokom zime za vikendice, garaže, podrume. Ukoliko se uključi, klima uređaj će početi raditi ukoliko sobna temperatura padne ispod 10°C.

Wi-Fi uključen

Energetska klasa: A+++ / A++

Veličina prostorije: do 40 m2

Samočišćenje: DA

Pametne funkcije: Frost Clean, UV lampa, 56°C sterilizacijom, 3D strujanjem zraka, Eco senzor pokreta, Pametno strujanje toplog/hladnog zraka, Održavanje topline na 10°C, Auto Restart, Supertihi rad (16 dB), Noćni način/Sleep mode, Turbo hlađenje, Odvlaživanje, Timer, 1W standby,

Jednostavna montaža i pristup motoru ventilatora

Jamstvo: 5 godina

Tip display-a: LED

Rashladni medij: R32

Tip uređaja: Inverter monosplit

Snaga hlađenja: 3.5 (1,0 - 4,0 kW)
Snaga grijanja: 4.2 (1.0 – 5.2 kW)

Dimenzije unutarnje jedinice:
856x197x300
Dimenzije vanjske jedinice:

800x275x553

Klima HAIER Flexis Plus 3,5 / 4,2 kW, mat crna
Klima HAIER Flexis Plus 3,5 / 4,2 kW, mat crna
875,84 €
u Harvey Norman

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe