LG hladnjak sa zamrzivačem GBF61PZJMN

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
LG GBF61PZJMN je kombinirani hladnjak sa zamrzivačem ispod. Pripada energetskoj klasi A ++ i ima zapreminu od 341 litara. Odlikuje ga tehnologija DoorCooling + tehnologij... Pročitaj cijeli opis
654,44 € -10 %
589,00 €
3-10 dana
-10 %654,44 €
s dostavom 625,48 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
625,48 €
Dostupnost

Provjeri Dostupno u 3 - 10 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o centar-tehnike.hr ponudi
Ponuda trgovine centar-tehnike.hr za proizvod LG hladnjak sa zamrzivačem GBF61PZJMN. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Širina (u cm)
186 cm
Visina (u cm)
186 cm
Vrsta kompleta
Zamrzivač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0135C095
Prijavi grešku
LG GBF61PZJMN je kombinirani hladnjak sa zamrzivačem ispod. Pripada energetskoj klasi A ++ i ima zapreminu od 341 litara. Odlikuje ga tehnologija DoorCooling + tehnologija koja omogućuje 32% brže i učinkovitije hlađenje. Zahvaljujući linearnom invertnom kompresoru, ovaj hladnjak radi izuzetno tiho, izdržljiviji je i štedi više energije. Hladnjak GBF61PZJMN prototip je sofisticiranosti u pogledu funkcije i stila. Njegov dizajn je minimalistički, što podiže razinu elegancije i praktičnosti. Uživajte u udobnosti i luksuzu vaše kuhinje.

LINEARCooling ™: Ravnomjerno i stalno hlađenje tajna je održavanja hrane svježom. Sustav LINEARCooling™ omogućuje održavanje ravnomjernog hlađenja 24 sata dnevno smanjenjem temperaturnih kolebanja.

DoorCooling+™: DoorCooling+™ tehnologija odnosi se na izlaz zraka u gornjem prednjem dijelu hladnjaka. Stvara svojevrsni vodopad hladnog zraka koji pomaže bržem hlađenju pića i hrane, a istovremeno uvelike smanjuje temperaturne razlike između unutrašnjosti i vrata hladnjaka.

Moist Balance Crisper ™: To je posebna mrežasta vrsta premaza koja održava optimalnu razinu vlage. Vlaga iz hrane koja se čuva u hladnjaku isparava i kondenzira se na rešetki, održavajući pravu ravnotežu zraka oko hrane.

?NatureFRESH ™: Oduševite svoja osjetila NatureFRESH ™ i uživajte u svježoj hrani, voću i povrću.
LG hladnjak sa zamrzivačem GBF61PZJMN
LG hladnjak sa zamrzivačem GBF61PZJMN
589,00 €
u centar-tehnike.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe