SAMSUNG pametni telefon Galaxy A32 5G 4GB/64GB, Awesome Black

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
______________________________________________
Ubrzajte se uz Galaxy ž2 5G. Spreman je za 5G mreže
Na mobilnoj podatkovnoj mreži sljedeće generacije snaga velikih 5...
Pročitaj cijeli opis
265,31 €
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 2:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sancta Domenica Samsung ponudi
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 2:44.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi

Proizvođač
5G
da
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
48 mio
Kapacitet baterije (u mAh)
5000
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01559D76
Prijavi grešku
______________________________________________
Ubrzajte se uz Galaxy ž2 5G. Spreman je za 5G mreže
Na mobilnoj podatkovnoj mreži sljedeće generacije snaga velikih 5G brzina promijenit će način na koji doživljavate i dijelite sadržaj – od osobito uglađena igranja i prijenosa do izvanredno brzog dijeljenja i preuzimanja. Nadogradite na Galaxy ž2 5G i ubrzajte svoj doživljaj upotrebe mobilnog telefona.
Daje Vam najbolji pogled na Vaš sadržaj
Proširite svoj pogled na beskrajan-V zaslon dijagonale 6,5 inča na uređaju Galaxy ž2 5G i pogledajte što ste propuštali. Zahvaljujući tehnologiji HD+, Vaš će svakodnevni sadržaj izgledati oštro, bistro i izvanredno.
Minimalistički dizajn i stil koji privlači poglede
Galaxy ž2 5G izgleda dobro, a još je bolji osjećaj kada Vam leži u ruci. Njegov se besprijekoran dizajn ističe u bojama s blagim odsjajem, a prepoznatljiv stil tu je i zahvaljujući minimalističkom kućištu stražnje kamere. Izrazite se odabirom između četiri boje: Sjajna crna, sjajna bijela, sjajna plava, sjajna ljubičasta.
Napredna četverostruka kamera, napredne mogućnosti fotografiranja
Detaljno zabilježite trenutke za pamćenje s pomoću glavne kamere od 48 MP. Proširite kut promatranja osobito širokokutnom kamerom. Prilagodite fokus uz kameru za percepciju dubine polja ili se približite detaljima uz makrokameru.
Ultra široka kamera, ultra široki trenutci za pamćenje
Poput ljudskog vida, osobito širokokutna kamera od 8 MP promatra svijet uz kut promatranja od 123 stupnja, dodavanjem dodatne perspektive svemu što snimate.
Makrokamera obraća pozornost na najsitnije detalje
Približite se s pomoću makrokamere od 5 MP i otkrijte detalje koje biste inače možda propustili. Na Vaše slike primjenjuje prirodni efekt Bokeh kako bi se Vaš predmet snimanja isticao u pozadini.
Dodajte fokus prednjoj strani uz kameru za percepciju dubine polja
Kamera za percepciju dubine polja od 2 MP omogućuje Vam postavljanje dubine vidnog polja na Vašim fotografijama. Jednostavnim dodirom možete fino podesiti zamućenje pozadine iza Vašeg predmeta snimanja za visokokvalitetne portrete koji se doista ističu.
Prednja kamera, selfiji koji privlače pozornost
Uz prednju kameru od 13 MP na uređaju Galaxy ž2 5G i efekt Bokeh jednostavno je snimiti zadivljujuće selfije na kojima ste u prvom planu Vi, a ne pozadina.
Snaga uz koju nastavljate dalje
Zadržite prednost u danu uz bateriju koja Vas neće sputavati. Baterija od 5000 mAh (uobičajeno)* omogućuje Vam da satima nastavite s radom. A uz do 15 W prilagodljivoga brzog punjenja Galaxy ž2 5G brzo će se vratiti u punu snagu.
Game Booster daje Vam prednost
Maksimalno iskoristite performanse s pomoću funkcije Game Booster. Uz namjensko sučelje i pristupačan izbornik, smanjite ometanja i poboljšajte igru. Funkcija izoštravanja sličica (Frame Booster) omogućuje grafiku s pokretima koji su glatki kao u stvarnosti. Igrajte na najvišoj razini s pomoću funkcije Game Booster, koja pamti Vaše načine upotrebe i u skladu s tim optimizira bateriju, temperaturu i memoriju.
Pohrana i brzina na koje se možete osloniti
Galaxy ž2 5G kombinira snagu osmojezgrenog Octa-core procesora s do 4 GB /6 GB /8 GB RAM-a za brzo i djelotvorno izvršavanje zadataka. Uživajte u 64GB/128GB unutrašnjeg prostora za pohranu, ili dodajte još više prostora uz microSD karticu kapaciteta do 1 TB.
Obrambena razina sigurnosti. Zaštitite sve što Vam je važno.
Tvornički ugrađena u hardver i softver mobilnog telefona, Samsung Knox platforma Vašem telefonu pruža zaštitu čim ga uključite. Pruža slojevitu zaštitu Vaših najosjetljivijih informacija od zlonamjernog softvera i prijetnji.
Optimizirano za lakoću upotrebe
Uživajte u glatkim pokretima i ugodnu dizajnu u sučelju One UI. Optimizirano za bilo koju veličinu zaslona, omogućuje Vam da se na udoban i intuitivan način usredotočite na ono što je važno. One UI Vam omogućuje Vam da svoj telefon prilagodite tako da savršeno odgovara Vašem ukusu te da u potpunoj udobnosti uživate u svojem Galaxy doživljaju.
Sjajan Android™ doživljaj, svaki put
Nabavite najnovije aplikacije tvrtke Google na operativnom sustavu Android, koji je potpuno podržan na Vašem uređaju Galaxy ž2 5G.
Uvijek Vama na usluzi, bilo kad i bilo gdje
Uživajte u bezbrižnu odabiru pri kupnji Galaxy pametnog telefona. Interaktivna dijagnostika i optimizacija koje nudi aplikacija Samsung Members omogućuju poboljšanje performansi Vašeg uređaja, a naša služba za korisnike otklanja teškoće kad zatrebate dodatnu pomoć.
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A32 5G 4GB/64GB, Awesome Black
SAMSUNG pametni telefon Galaxy A32 5G 4GB/64GB, Awesome Black
265,31 €
u Sancta Domenica Samsung

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe