vidaXL Stolni nogomet čelični 60 kg 140 x 74,5 x 87,5 cm bijeli

vidaXL Stolni nogomet čelični 60 kg 140 x 74,5 x 87,5 cm bijeli

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Organizirajte profesionalno igranje nogometa u udobnosti vlastitog doma s ovim stolom za nogomet. Pogodan je za natjecanje jedan-na-jedan ili grupnu igru. Stol je izrađen... Pročitaj cijeli opis
354,24 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 8:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Stolni nogomet čelični 60 kg 140 x 74,5 x 87,5 cm bijeli. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0192CE75
Prijavi grešku
Organizirajte profesionalno igranje nogometa u udobnosti vlastitog doma s ovim stolom za nogomet. Pogodan je za natjecanje jedan-na-jedan ili grupnu igru. Stol je izrađen od MDF-a i ima stabilne noge, što ga čini prikladnim za upotrebu i ima izvrstan omjer cijene i performansi. Dimenzije tiskane plohe odgovaraju standardu službenog turnira, što vam daje realan doživljaj [...] Organizirajte profesionalno igranje nogometa u udobnosti vlastitog doma s ovim stolom za nogomet. Pogodan je za natjecanje jedan-na-jedan ili grupnu igru. Stol je izrađen od MDF-a i ima stabilne noge, što ga čini prikladnim za upotrebu i ima izvrstan omjer cijene i performansi. Dimenzije tiskane plohe odgovaraju standardu službenog turnira, što vam daje realan doživljaj igre. Stol je opremljen fleksibilnim kliznim šipkama za igrače s neklizajućim drškama za jednostavnu i ugodnu igru. Noge su podesive po visini za veću fleksibilnost. Kompletan nogomentni stol za igru, bit će isporučen s 2 gola, 2 lopte, 2 tablice s rezultatima, 8 šipki i 22 igrača.Boja: BijelaMaterijal: MDF, čelikDimenzije: 140 x 74,5 x 87,5 cm (D x Š x V)Veličina nogometnog terena: 118 x 68 cm (D x Š)Veličina gola: 20 x 8 cm (D x Š)Promjer lopte: 36 mmTežina (približno): 60 kgUdaljenost između igrača i igrališta: 12 mmPrikladan za natjecanje jedan na jedan ili grupnu igru15,8 mm kromirane šuplje čelične šipke s kugličnim ležajimaKromirana zaštita rubovaNeklizeće ručkePodesive, kromirane nogiceMala lopta, opasnost gušenjaPogodno za djecu od 6 i više godinaSastavljanje potrebno: DaIsporuka sadrži:1 x stol za nogomet2 x gol2 x nogometna lopta2 x prečka za rezultate8 x šipka s igračima22 x igrač nogometa
vidaXL Stolni nogomet čelični 60 kg 140 x 74,5 x 87,5 cm bijeli
vidaXL Stolni nogomet čelični 60 kg 140 x 74,5 x 87,5 cm bijeli
354,24 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe