Capital Sports Ojas, joga prostirka, Professional, 183 × 0,5 × 61 cm, TPE, linije držanja

Capital Sports Ojas, joga prostirka, Professional, 183 × 0,5 × 61 cm, TPE, linije držanja

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sport se susreće s duhovnošću: prostirka za jogu Capital Sports Ojas Professional idealna je, pouzdana oprema za satove joge i istovremeno lijep dodatak! Živahne boje i o... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Capital Sports Ojas, joga prostirka, Professional, 183 × 0,5 × 61 cm, TPE, linije držanja. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015C12E8
Prijavi grešku
Sport se susreće s duhovnošću: prostirka za jogu Capital Sports Ojas Professional idealna je, pouzdana oprema za satove joge i istovremeno lijep dodatak! Živahne boje i otisnuta površina čine ju vrlo atraktivnom joga prostirkom. Također je lijep zahvaljujući strukturiranoj površini koja prikazuje valovite ukrase. Ova struktura osigurava dobro prianjanje, tako da imate dobru potporu tijekom svih vježbi. Stoga je posebno pogodan za asane, umirujuće držanja tijela. Ispisane linije također služe kao orijentacije za optimalno držanje i brzo će vas odvesti u pravi položaj. Vaša podloga neće skliznuti jer valovita struktura s donje strane osigurava čvrsto držanje na gotovo bilo kojoj površini.Dugo ćete uživati ??u svojoj novoj prostirci za jogu Ojas Professional tvrtke Capital Sports: čvrsti TPE materijal nježan je za kožu, postojan je i ima dugi vijek trajanja. Zahvaljujući strukturiranoj površini, fitness podloga protuklizne je na gotovo bilo kojoj površini. Za optimalnu higijenu uložak možete lako očistiti četkom ili vlažnom krpom. Čak će se i vizualna strana dugo sačuvati zahvaljujući laserskom tisku.unatoč minimalnoj debljini od 5 mm, ovaj joga prostirka nudi vam ugodno jastučenje i savršenu trajnost u jednom. Ovo olakšava leđa i kralježnicu. Možete ga udobno smotati, lako prevesti ili spremiti natrag u ormar. Uključen je praktični remen.Za mnoge vrste joge na svim mjestima: zahvaljujući gustoj strukturi materijala, podloga za jogu vrlo je izdržljiva. Ni redovito korištenje vruće joge neće joj naštetiti. Zahvaljujući svojoj duljini od 183 cm, idealan je za joga vježbe dok ležite i tada se možete udobno protezati, opustiti ili meditirati.Joga prostirka Capital Sports Ojas Professional stvara prikladnu atmosferu i pravu udobnost u svom okruženju za opuštajuću vježbu joge i naknadno opuštanje.
Capital Sports Ojas, joga prostirka, Professional, 183 × 0,5 × 61 cm, TPE, linije držanja
Capital Sports Ojas, joga prostirka, Professional, 183 × 0,5 × 61 cm, TPE, linije držanja
46,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe