Capital Sports Ojas, joga prostirka, pluta ograničeno izdanje, 183 × 0,5 × 61 cm, pluta i TPE

Capital Sports Ojas, joga prostirka, pluta ograničeno izdanje, 183 × 0,5 × 61 cm, pluta i TPE

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sport se susreće s duhovnošću: joga prostirka u ograničenom izdanju pluta Capital Sports Ojas Kork Limited Edition idealna je, pouzdana oprema za satove joge, a ujedno je... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Capital Sports Ojas, joga prostirka, pluta ograničeno izdanje, 183 × 0,5 × 61 cm, pluta i TPE. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015C12EB
Prijavi grešku
Sport se susreće s duhovnošću: joga prostirka u ograničenom izdanju pluta Capital Sports Ojas Kork Limited Edition idealna je, pouzdana oprema za satove joge, a ujedno je i prekrasan dodatak! Elegantna pluto-crna kombinacija i filigranski, umjetnički print mandale dočaraju duhovno okruženje za opuštajuće vježbe joge i naknadno opuštanje.Dugo ćete uživati ??u svom novoj joga podlozi Ojas Kork Limited Edition tvrtke Capital Sports: čvrsti TPE materijal ima dugi vijek trajanja, postojan je i pluta je izuzetno ugodna za kožu. Zahvaljujući strukturiranoj donjoj strani, fitnes prostirka nije samo protuklizna na gotovo bilo kojoj površini, već je i ugodna na dodir. Obložen plutom, nudi vam dobro prianjanje u svim vježbama. Joga prostirka ima još jednu prednost u obliku zatvorenih stanica pluta: prirodni materijal je antibakterijski i upija vlagu. Za optimalnu higijenu uložak možete lako očistiti četkom ili vlažnom krpom. Nježne linije mandale zadržat će svoju ljepotu.Svojstva su jednako sjajna kao i duhovna mandala: unatoč minimalnoj debljini od 5 mm, ovaa joga podloga nudi vam ugodno ublažavanje i savršenu trajnost u jednom. Ovo olakšava leđa i kralježnicu. Možete ga udobno smotati, lako prevesti ili spremiti natrag u ormar.Razvija se gotovo samostalno: možete odmah početi vježbati jogu, a zatim se opustiti. Zahvaljujući svojoj duljini od 183 cm, idealan je za joga vježbe dok ležite i tada se možete udobno protezati, opustiti ili meditirati.Pluta podloga u ograničenom izdanju Capital Sports Ojas Kork Limited Edition stvara prikladnu atmosferu za opuštajuće joga vježbe, praćene opuštanjem ili meditacijom. Svojim duhovnim dizajnom pobrinut će se za pravo raspoloženje. Joga kod kuće, zajedno na tečaju ili meditaciji u parku - možete je udobno i udobno prevesti i spremiti.
Capital Sports Ojas, joga prostirka, pluta ograničeno izdanje, 183 × 0,5 × 61 cm, pluta i TPE
Capital Sports Ojas, joga prostirka, pluta ograničeno izdanje, 183 × 0,5 × 61 cm, pluta i TPE
48,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe