BROTHER DRB023, originalan bubanj , crna, 12000 stranica

BROTHER DRB023, originalan bubanj , crna, 12000 stranica

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Originalni bubanj DRB023 zamijenit će jednu od najvažnijih komponenti u vašem laserskom pisaču. Bubanj, ili optički valjak, odgovoran je za prijenos i učvršćivanje tonera... Pročitaj cijeli opis
40,98 €
0-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
46,68 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 2:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o tonerpartner.hr ponudi
Ponuda trgovine tonerpartner.hr za proizvod BROTHER DRB023, originalan bubanj , crna, 12000 stranica. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015D16E1
Prijavi grešku
Originalni bubanj DRB023 zamijenit će jednu od najvažnijih komponenti u vašem laserskom pisaču. Bubanj, ili optički valjak, odgovoran je za prijenos i učvršćivanje tonera na papir - odnosno za sam ispis. Budući da kod laserskih pisača koji raspolažu zasebnim bubnjem ne dolazi do pravilne promjene bubnja zajedno s tonerom, optički se valjak postupno troši. Pravo vrijeme za promjenu bubnja je onda kada počnete primjećivati nedostatke u ispisu. Zasebni bubanj DRB023 s kapacitetom od 12000 stranica dizajniran je kako bi na više načina produžio životni vijek spremnika s tonerom. Cjenovno povoljniji potrošni materijal nadoknađuje više cijene zasebnog bubnja – spremnici s tonerom u pisačima u kojima se koristi zaseban bubanj (optički valjak nije dio tonera) jeftiniji su od onih s optičkim valjkom. Originalni bubanj DRB023 proizveden je i testiran pod strogim nadzorom proizvođača vašeg pisača. Brother tako svojim imenom jamči da će sve funkcionirati kako treba. Općenito, tisak s originalnim dijelovima pouzdaniji je i vjerniji u odnosu na korištenje alternativa u obliku zamjenskih dijelova. Originalni bubnjevi stvaraju manje problema što se tiče kompatibilnosti i njihova upotreba ne uzrokuje nepotrebne komplikacije s mogućim podnošenjem reklamacije na pisač tijekom jamstvenog razdoblja. Međutim, njihov je nedostatak visoka nabavna cijena. Stoga su povoljnije alternative zamjenski bubnjevi koji su često jeftiniji. Pisači i ostali proizvodi proizvođača Brother nude tehnologije za domove, mala poduzeća i multinacionalne korporacije. Svjetski poznat proizvođač pisača, skenera, ali i šivaćih strojeva na europsko je tržište ušao prije više od 60 godina. Ovaj se proizvođač odlikuje inovativnim pristupom - 1971. godine Brother je predstavio prvi brzi matrični pisač na svijetu, a 2004. na tržište su izašli s najtanjim samostalnim mobilnim pisačem. Kupnjom bubnja DRB023 dobit ćete 37 bodova za vjernost koje možete iskoristiti kao popust prilikom sljedeće kupnje na našoj e-trgovini TonerPartner. Jeste li znali da registrirani kupci na našoj stranici imaju BESPLATNU dostavu na narudžbu čiji je iznos veći od 300 Kn? Neregistrirani kupci imaju mogućnost BESPLATNE dostave na narudžbu u iznosu većem od 450 Kn. Registrirajte se i iskoristite druge pogodnosti koje vam nudi TonerPartner!
BROTHER DRB023, originalan bubanj , crna, 12000 stranica
BROTHER DRB023, originalan bubanj , crna, 12000 stranica
40,98 €
u tonerpartner.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe