CANON PF-04 (3630B001), originalna glava pisača, crna

CANON PF-04 (3630B001), originalna glava pisača, crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Originalna glava pisača 3630B001 zamijenit će najvažniji dio vašeg pisača. Glava pisača odgovorna je za sam ispis u tintnim pisačima. Pomoću mikroskopskih mlaznica, s nev... Pročitaj cijeli opis
481,85 €
0-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
487,55 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o tonerpartner.hr ponudi
Ponuda trgovine tonerpartner.hr za proizvod CANON PF-04 (3630B001), originalna glava pisača, crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Originalna / kompatibilna tinta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015D1704
Prijavi grešku
Originalna glava pisača 3630B001 zamijenit će najvažniji dio vašeg pisača. Glava pisača odgovorna je za sam ispis u tintnim pisačima. Pomoću mikroskopskih mlaznica, s nevjerojatnom preciznošću ubrizgava minijaturne kapljice tinte na papir. Tijekom dužih prekida rada pisača, mlaznice glave pisača se isušuju, a mehaničko trošenje zbog česte upotrebe također ima nepovoljan učinak na životni vijek. Defekti ove komponente uvijek rezultiraju lošom kvalitetom ispisa. Ako je to slučaj kod vas, možda je vrijeme da zamijenite glavu pisača. Ovo nije iznimna situacija, međutim, glava pisača potrošni je dio većine pisača. Originalna glava pisača 3630B001 proizvedena je i testirana pod strogim nadzorom proizvođača vašeg pisača. Canon tako svojim imenom jamči da će sve funkcionirati kako treba. Općenito, tisak s originalnim dijelovima pouzdaniji je i vjerniji u odnosu na korištenje alternativa u obliku zamjenskih dijelova. S originalnim glavama pisača imat ćete manje problema i njihova upotreba ne uzrokuje nepotrebne komplikacije s mogućim podnošenjem reklamacije na pisač tijekom jamstvenog razdoblja. Japanski proizvođač Canon poznat je po svojim proizvodima u području fotografije. Međutim, tvrtka je također stekla svoje mjesto na području pisača i fotokopirnih strojeva. Trenutno prodaja uredske opreme čini većinu prihoda ove tvrtke, a osim vlastitih proizvoda za kućanstva i urede, Canon također isporučuje tehnologije za tisak za HP laserske pisače. Kupnjom glave pisača 3630B001 dobit ćete 264 bodova za vjernost koje možete iskoristiti kao popust prilikom sljedeće kupnje na našoj e-trgovini TonerPartner. Jeste li znali da registrirani kupci na našoj stranici imaju BESPLATNU dostavu na narudžbu čiji je iznos veći od 300 Kn? Neregistrirani kupci imaju mogućnost BESPLATNE dostave na narudžbu u iznosu većem od 450 Kn. Registrirajte se i iskoristite druge pogodnosti koje vam nudi TonerPartner!
CANON PF-04 (3630B001), originalna glava pisača, crna
CANON PF-04 (3630B001), originalna glava pisača, crna
481,85 €
u tonerpartner.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe