INSPORTLINE traka za trčanje Sprynkl

INSPORTLINE traka za trčanje Sprynkl

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Traka za trčanje omogućeva džogiranje kod kuće, šetanje pri gledanju televizije ili slušanju glazbe. Sprava omogućava vježbanje koje štiti zglobove.<... Pročitaj cijeli opis
299,00 € -27 %
219,00 €
-27 %299,00 €
s dostavom 221,65 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
221,65 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 16:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod INSPORTLINE traka za trčanje Sprynkl. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dubina (cm)
138 cm
Opterećenje/Nosivost (kg)
100
Širina (cm)
65 cm
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015D7967
Prijavi grešku
Traka za trčanje omogućeva džogiranje kod kuće, šetanje pri gledanju televizije ili slušanju glazbe. Sprava omogućava vježbanje koje štiti zglobove.

Magnetna traka za trčanje Insportline Sprynkl idealna je za simulaciju brzog hodanja i uspona, jedna razina nagiba, ručno podešavanje otpora, lagana i jednostavna za pohranu.

Traka za trčanje Insportline Sprynkl s magnetnim otporom visokokvalitetna je manualna traka za trčanje za višenamjensku uporabu, posebno za simulaciju brzog hodanja i uspona. Traka za trčanje nudi 8 razina otpora i LCD zaslon koji se lako čita, koji prikazuje broj potrošenih kalorija, puls, vrijeme, brzinu, prijeđenu udaljenost i još mnogo toga.

Traka za trčanje Insportline Sprynkl s magnetnim otporom može se lako preklopiti, a zahvaljujući transportnim kotačićima također se lako pomiče na bilo koje mjesto. Zbog sklopivog mehanizma, traka za trčanje može se staviti iza ormara ili ispod kreveta nakon što završite s vježbanjem.

Traka za trčanje Insportline Sprynkl pruža optimalnu postavku za kondicijski trening. Zahvaljujući ručnom mehanizmu možete odabrati bilo koju brzinu koju želite. Vrlo tiho trčanje, mala težina i neusporedivo niska cijena glavni su atributi trake za trčanje Insportline Sprynkl s magnetnim otporom.
INSPORTLINE traka za trčanje Sprynkl
INSPORTLINE traka za trčanje Sprynkl
219,00 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe