Pokrivač za bazen srebrni 450 x 220 cm PE

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Produljite sezonu kupanja pomoću našeg solarnog pokrivača za bazen! Ovaj solarni bazenski pokrivač pluta izravno na površini vode, unutar rubova bazena i tako može podići... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 10:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Pokrivač za bazen srebrni 450 x 220 cm PE. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015F8363
Prijavi grešku
Produljite sezonu kupanja pomoću našeg solarnog pokrivača za bazen! Ovaj solarni bazenski pokrivač pluta izravno na površini vode, unutar rubova bazena i tako može podići temperaturu vode u vašem bazenu za najviše 1 °C, ovisno o količini izravne sunčeve svjetlosti. S mjehurićima od PE-a preko cijele površine, toplina se puno dulje zadržava. Ovo je najjeftiniji način za grijanje vašeg bazena, a istovremeno će pomoći u smanjivanju kemijske potrošnje, kao i isparavanja vode. Budući da je lagan, ali izdržljiv, može se lako prilagoditi kako bi odgovarao bazenima manje veličine.
Pokrivač za bazen srebrni 450 x 220 cm PE
Pokrivač za bazen srebrni 450 x 220 cm PE
44,59 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe