WHIRLPOOL perilica rublja TDLR 55020S EU/N

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Otkrijte inovacije i tehnologije koje će vas impresionirati najboljim rezultatima svaki put i pomoći vam uštedjeti do 50% energije, vode i vremena. Samo napunite b... Pročitaj cijeli opis
419,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 10:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Harvey Norman ponudi
Ponuda trgovine Harvey Norman za proizvod WHIRLPOOL perilica rublja TDLR 55020S EU/N. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dubina (cm)
60 cm
Maksimalna težina (u kg)
Nova energetska klasa (2021)
E
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015FAD31
Prijavi grešku
Otkrijte inovacije i tehnologije koje će vas impresionirati najboljim rezultatima svaki put i pomoći vam uštedjeti do 50% energije, vode i vremena. Samo napunite bubanj i odaberite program. 6TH SENSE tehnologija će automatski postaviti parametre za svaku vrstu tkanine.

FreshCare dizajniran je da očuva rublje svježim unutar bubnja. Ciklus nježno okreće rublje u bubnju do 6 sati. Ova konstantna i nježna rotacija omogućuje cirkuliranje zraka kroz vlakna i sprečava razvoj bakterija i nabora.

Opcija Colours 15 perilice za pranje rublja TDLR55020SEU/N osigurava efikasno pranje odjeće različitih boja u samo jednom ciklusu, bez mješanja boja. Otkrijte da pranje na temeperaturi od 15° može biti efikasno kao i pranje na 40°.

Veliki prozori za lako određivanje količine deterdženta.

Postignite optimalnu kombinaciju vrhunskih rezultata pranja i još niže potrošnje energije sa nižom temperaturom pranja te izmijenjenim trajanjem ciklusa.
WHIRLPOOL perilica rublja TDLR 55020S EU/N
WHIRLPOOL perilica rublja TDLR 55020S EU/N
419,00 €
u Harvey Norman

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe