Tiny Love njihaljka Boho Chic

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Udobna i lagana njihaljka s 2 načina korištenja (njihaljka ili ležaljka), 3 naslonjena položaja i 2 preslatke razvojne igračke. Jednostavno se prebacujte između položa... Pročitaj cijeli opis

159,25 € -23 %
123,00 €
3-5 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 3:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o ozone.hr ponudi
Ponuda trgovine ozone.hr za proizvod Tiny Love njihaljka Boho Chic. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0160782A
Prijavi grešku

Udobna i lagana njihaljka s 2 načina korištenja (njihaljka ili ležaljka), 3 naslonjena položaja i 2 preslatke razvojne igračke. Jednostavno se prebacujte između položaja samo jednom rukom! Trendi dizajn i jedinstvena paleta boja Boho Chic kolekcije nadopunit će interijer vašeg doma i stvoriti mirno, dobro moderirano okruženje koje će potaknuti vašu bebu na istraživanje i učenje.

0-3 mjeseca: PROMICANJE EMOCIONALNOG RAZVOJA
Tihi neovisni zastoji važni su za razvoj vaše bebe. Dopustite svom mališanu da uživa u laganom ljuljanju 2u1 njihaljke bilo gdje u kući, lako ga premještajući sa sobom između soba.

3-: VJEŽBANJE FINIH MOTORNIH VJEŠTINA
Neka vaša beba uživa u igri s prirodnom plišanom koalom i drvenom zvečkom Boho Chic. S vremenom će pokušaji udaranja igračke postat namjerniji i steći će sposobnost hvatanja i držanja igrački.

4-6 + mjeseci: PRAVI KUT ZA KUŠANJE
Dopustite svom mališanu da uživa u svom prvom kušanju hrane u uspravnom položaju njihaljke u stacionarnom načinu rada, što je izvrsno za bebe kojima je još potrebna ta dodatna podrška da mogu udobno sjediti. Navlaka se lako može ukloniti i prati - pa ne brinite ako postane malo neuredna.

0-6 + mjeseci: SAVRŠENO ZA KOMUNIKACIJU
Lakoća i prikladan nabor njihaljke znači da ju možete lako premjestiti sa sobom po kući, držeći bebu u blizini. Razne mogućnosti za ležanje čine ju izvrsnom za uživanje u kontaktu očima, komunikaciji i povezivanje sa svojim djetetom.

Tiny Love njihaljka Boho Chic
Tiny Love njihaljka Boho Chic
123,00 €
u ozone.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe