Liquid Spell Bodifying Fluid, fluid za tanku kosu, 50 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Osjećaš li da je kosa beživotna, bezizražajna i nema sjaja? Potrebna joj je transformacija?
Eliksir koji se iz tekućine pretvara u pjenu, obnavlja lagano oštećenu ... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fabuspot.hr ponudi
Ponuda trgovine fabuspot.hr za proizvod Liquid Spell Bodifying Fluid, fluid za tanku kosu, 50 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01608B0E
Prijavi grešku

Osjećaš li da je kosa beživotna, bezizražajna i nema sjaja? Potrebna joj je transformacija?
Eliksir koji se iz tekućine pretvara u pjenu, obnavlja lagano oštećenu i kosu bez sjaja pružajući trenutnu mekoću i vitalnost. Vidljivo poboljšava kvalitetu same vlasi kako bi kosa bila zdravija, svilena i prirodno sjajnija. Kombinacija iznimno učinkovitih sastojaka i transformativne teksture rezultira trenutnim volumenom kose.
Liquid Spell daje teksturu i snagu osjetljivoj i tankoj kosi. Za one koji traže svilenu, sjajnu i zdraviju kosu. Idealan je za osjetljivu kosu (uslijed kozmetičkih tretmana, mehaničkih oštećenja ili loših utjecaja iz okoliša), slabu ili tanku kosu, lagano oštećenu ili beživotnu kosu kojoj nedostaje energija.

Sastojci: Aqua / water / eau, polysorbate 20, propanediol, parfum / fragrance, alcohol denat., 1,2-hexanediol, coco-betaine, polyquaternium-11, diSodium edta, polyquaternium-53, soy amino acids, wheat amino acids, citric acid, glycine, lysine hcl, polyester-37, pvp, Sodium chloride, caprylhy¬droxamic acid, arginine hcl, serine, threonine, polyacrylamidopropyltrimonium chloride, polyqua¬ternium-110, distearyldimonium chloride, phenoxyethanol, behentrimonium chloride, benzyl alcohol, gamma-docosalactone, alpha-isomethyl ionone, glycine soja sterols / glycine soja (soybean) sterols.
Savjet za korištenje: Pumpica bez plina pretvara tekuću formulaciju u meku pjenu za lako, brzo i ugodno nanošenje. Nakon pranja i njege kose (po potrebi) na ručnikom prosušenu kosu nanesi ravnomjerno 3-4 potiska od korijena do vrhova i pročešljaj. Osuši kosu i oblikuj je po želji. Liquid Spell eliksir može se koristiti u kombinaciji s uobičajenim proizvodima za kosu, nanoseći ih nakon proizvoda za tretiranje vlasišta, a prije proizvoda za oblikovanje kose. Kada se Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid koristi u kombinaciji s bilo kojim uobičajenim proizvodom, samo je važno da se nanese nakon proizvoda za njegu vlasišta i prije ostalih proizvoda za njegu ili stiliziranje kose. Liquid Spell je posebno učinkovit u kombinaciji s Davines proizvodima kad stvara "koncentrat" tj. pojačava djelovanje proizvoda, npr. nanošenjem OI All in One mlijeka za kosu nakon Liquid Spell eliksira kosa je dodatno svilenkasta, još se lakše raščešljava i zaglađenija je. Snaga Liquid Spell eliksira aktivirana se toplinom (sušenjem kose sušilom ili oblikovanjem kose nekim od alata poput pegle, uvijača za kosu). Koncentrat aminokiselina aktiviranih toplinom daje teksturu i snagu kosi - rezultati su vidljivi odmah nakon nanošenja i oblikovanja frizure. Svestrana i učinkovita, formula se prilagođava različitim tipovima kose i individualnim kozmetičkim rutinama. Tekuća formula pretvara se u meku pjenu za brzu i jednostavnu primjenu jer molekule u formuli, kad se aktiviraju na toplini, zbijaju kutikulu. Jača i kompaktnija kosa bolje zadržava frizuru i dulje održava volumen
Benefiti: Jača i kompaktnija vanjska struktura kose. Daje punoću i tonus. Daje mekoću i sjaj kosi. Idealno je za korištenje prije sušenja kose jer sprječava oštećenja uzrokovana toplinom. Jača i zbija strukturu kose, daje vitalnost i volumen, a kosa izgleda zdravije, svilenkasto i prirodno sjajnije.
Liquid Spell Bodifying Fluid, fluid za tanku kosu, 50 ml
Liquid Spell Bodifying Fluid, fluid za tanku kosu, 50 ml
17,00 €
u fabuspot.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe