Volu čvrsti šampon za kosu za volumen, 100 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Čvrsta tekstura koja se razvija u bogatu kremastu pjenu, tijekom nanošenja kosi daje mekoću, sjaj i svilenkastu teksturu. Sadrži ekstrakt korijena Caprauna repe, bogat... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 4:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fabuspot.hr ponudi
Ponuda trgovine fabuspot.hr za proizvod Volu čvrsti šampon za kosu za volumen, 100 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Svojstva proizvoda
Tip kose/vlasišta
Tip šampona
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01608B11
Prijavi grešku

Čvrsta tekstura koja se razvija u bogatu kremastu pjenu, tijekom nanošenja kosi daje mekoću, sjaj i svilenkastu teksturu. Sadrži ekstrakt korijena Caprauna repe, bogatog mineralima poput fosfora, željeza, kalcija i vitamina A, B i C koji kosi daje teksturu i volumen.
Zanimljivo:
Područje mjesta Caprauna karakterizira nevjerojatno prostranstvo drevnih suhozidnih terasa. U prošlosti su poljoprivrednici uzgajali repu na istom zemljištu na kojem je ubrana pšenica kako bi pospješili plodored i spriječili “iscrpljivanje” tla. Zahvaljujući nadmorskoj visini i hladnoj, vlažnoj klimi, repa je rasla u optimalnim uvjetima i s posebno blagim okusom.
Caprauna repa koja se nalazi u VOLU liniji dolazi s farme gospođe Donatelle Ferraris iz Caprauna, Cuneo.
Ako te zanima:
Proizvedeno u 100% CO2 neutralnom Davines selu.
Proizvod koji 100% kompenzira proizvedenu količinu CO2, od samih sirovina do tvojih ruku
97,1% biorazgradivosti

Sastojci: Sodium cocoyl isethionate, hydrogenated vegetable oil, Aqua / water / eau, polyglyceryl-4 laurate, glycerin, Sodium c14-16 olefin sulfonate, brassicamidopropyl dimethylamine, parfum / fragrance, panthenol, cetrimonium chloride, helianthus annuus seed oil / helianthus annuus (sunflower) seed oil, cocamidopropyl betaine, tetraSodium glutamate diacetate, Sodium xylenesulfonate, brassica rapa root extract / brassica rapa (turnip) root extract, citric acid, Sodium chloride, linalool, hexyl cinnamal, tocopherol.
Sastojci napomena: Ne sadrži sulfate, konzervanse i silikone
Savjet za korištenje: Šampon navlaži u vodi, protrljaj ga među rukama da se stvari pjena, pjenu nanesi na mokru kosu i lagano umasiraj. Temeljito isperi i po potrebi ponovi postupak. Ako želiš, nastavi njegu kose s regeneratorom ili maskom prema potrebi kose. U slučaju dodira s očima temeljito isprati.
Benefiti: Veći volume za tanku i beživotnu kosu Kosu čini mekom i sjajnom Obogaćen ekstraktom korijena repa, iz Slow Food Presidia Pakirano u 100% FSC papirnati omot, koji se može reciklirati Praktična uporaba i transport.
Rezultati testiranja: Dermatološki testirano
Volu čvrsti šampon za kosu za volumen, 100 g
Volu čvrsti šampon za kosu za volumen, 100 g
21,00 €
u fabuspot.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe