Kutna garnitura Hana II, mentol zelena, desna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kutna garnitura HANA II
Garnitura HANA II jedinstveno je i povoljno rješenje za vaš dom. Moderni oblik garniture savršeno se slaže s bilo kojim ...
Pročitaj cijeli opis
519,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 20:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Harvey Norman ponudi
Ponuda trgovine Harvey Norman za proizvod Kutna garnitura Hana II, mentol zelena, desna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta sjedeće garniture
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0160C445
Prijavi grešku
Kutna garnitura HANA II
Garnitura HANA II jedinstveno je i povoljno rješenje za vaš dom. Moderni oblik garniture savršeno se slaže s bilo kojim modernim namještajem, a kutni dizajn osigurava najbolju upotrebu prostora.
Prednosti garniture:
Garnitura HANA može se pohvaliti mekanom tkaninom MERCURY. Dio sjedala izrađen od tkanine mekan je na dodir i pruža udobnost tijekom sjedenja.
Kutni dizajn doprinosi funkcionalnosti, jer omogućuje postavljanje lijevo ili desno i pogodan je za široku paletu dimenzija dnevnog boravka.
Zbog raznolikosti nijansi, set je svestrano rješenje za svaki ukus, koje vam omogućuje da ga ukrasite ukrasnom dekom ili ukrasnim jastucima po vašoj želji.
Kvalitetna tkanina MERCURY s više od 39 000 okretaja za trljanje i prikladna za svakodnevnu čestu upotrebu kao i za komercijalnu upotrebu.
Značajke:
Materijal: tkanina MERCURY 1. kategorije
Boja: različite boje
S naslonima za ruke
Pomoćni ležaj
Prikladna ladica
Lijevi ili desni raspored
Dimenzije:
Širina: 220 cm
Dubina: 155 cm
Visina sjedala: 45 cm
Pomoćni ležaj: 130 x 200 cm
Spremnik: 55 x 128 cm

Garnitura se uz nadoplatu može naručiti u raznim nijansama boja. Za više informacija pošaljite mail na [email protected] ili vas pozivamo u naše poslovnice gdje će vas naši savjetnici bez sumnje dovesti do pravog rješenja za vašu dnevnu sobu.
Kutna garnitura Hana II, mentol zelena, desna
Kutna garnitura Hana II, mentol zelena, desna
519,00 €
u Harvey Norman

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe