VIDAXL Set daske na napuhavanje za veslanje stojeći 366x76x15 cm crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Daska za SUP idealna je za učenje, rekreativno veslanje i veslanje na malim valovima uz udobnost i stabilnost. Može se upotrebljavati i kao daska za veslanje ili kajak, z... Pročitaj cijeli opis
317,74 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 3:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod VIDAXL Set daske na napuhavanje za veslanje stojeći 366x76x15 cm crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
SUP oprema
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01617DCA
Prijavi grešku
Daska za SUP idealna je za učenje, rekreativno veslanje i veslanje na malim valovima uz udobnost i stabilnost. Može se upotrebljavati i kao daska za veslanje ili kajak, za početnike i za napredne veslače koji veslaju stojeći.

Ova daska za SUP dizajnirana je sa savršenom razinom zakrivljenosti, što povećava njenu krutost za stabilniju vožnju. Daska bez napora klizi po ravnim vodama i glatko surfa. Ova daska na napuhavanje za SUP otporna je na probijanje i UV zrake. Opremljena posebnim visokotlačnim vijčanim ventilima, lako se i brzo napuhuje i ispuhuje. Uklonjiva peraja izdržljiva je kako bi podnijela pritiske veslanja. Neklizeća podloga za trakciju osigurava prianjanje za dasku. Uključena je i praktična torba za nošenje za lak i brz transport.

Napominjemo da je proizvod namijenjen odraslim osobama.
VIDAXL Set daske na napuhavanje za veslanje stojeći 366x76x15 cm crni
VIDAXL Set daske na napuhavanje za veslanje stojeći 366x76x15 cm crni
317,74 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe