Camelbak EDDY+R KIDS 0,4L, boca, zelena 31084

Camelbak EDDY+R KID'S 0,4L, boca, zelena 31084

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Camelbak Eddy+R Kid's 0,4L dizajnirana je posebno za djecu u uzrastu od treće godine nadalje. Boca je idealne veličine da stane u male dječje ručice. Sigurna je za upotre... Pročitaj cijeli opis
KLUPSKA CIJENA 14,44 €
s dostavom 20,98 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
20,98 €
Dostupnost

provjerite

Cijena je osvježena danas od 10:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babycenter.hr ponudi
Ponuda trgovine babycenter.hr za proizvod Camelbak EDDY+R KID'S 0,4L, boca, zelena 31084. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0161D7D7
Prijavi grešku
Camelbak Eddy+R Kid's 0,4L dizajnirana je posebno za djecu u uzrastu od treće godine nadalje. Boca je idealne veličine da stane u male dječje ručice. Sigurna je za upotrebu i ne predstavlja rizik od gušenja ili gutanja bilo kojeg dijela. Izrađena je od 50% recikliranog zdravstveno prihvatljivog i kvalitetnog Tritan kopoliesterskog materijala koji ne sadrži kemikalije BPA, BPS i BPF. Voda stoga uvijek ima pravi okus vode. Boca ne upija mirise i boje pa u nju osim vode možete uliti i druga pića. Među širokim izborom boja i uzoraka crtića, djeca će biti oduševljena. Poklopac boce sastoji se od dva dijela. Odvojivi usnik izrađen je od medicinskog silikona koji se otvara kad zagrizete i automatski zatvara kad prestanete piti. Usnik je mekan i pogodan za dječja usta. Pažljivo odabrani materijal koji ne šteti zdravlju dodatno dokazuje sigurnost i trajnost i ove boce. Unutar boce nalazi se uklonjiva tvrda slamka koja omogućuje da bocu nije potrebno naginjati ili okretati kako bi se iz nje pilo.Usnik ne curi i lako se savija i sprema u poklopac. Čak se ni iz naopako okrenute boce neće proliti ni kap vode. Također, poklopac boce omogućuje nošenje boce jednim prstom. Poklopac i slamka izrađeni su od kvalitetnog polipropilena bez BPA. Oznaka broj 5 u trokutu na dnu boce osigurava da je izrađena od sigurne plastike koja ne šteti vašem zdravlju. Jednostavno se čisti, jer se svi dijelovi boce mogu ukloniti i lako se peru te su pogodni za pranje u perilici posuđa.Boca je idealna za školu, šetnje, sportske aktivnosti, vožnju automobilom, kod kuće...
Camelbak EDDY+R KID'S 0,4L, boca, zelena 31084
Camelbak EDDY+R KID'S 0,4L, boca, zelena 31084
16,99 €
u babycenter.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe