Grebalica Fluffy I - čisto bijela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Grebalica Fluffy I nudi Vašoj šapici udobna mjesta za odmaranje na tri razine. Grebalica potpuno presvučena plišem, koji brine za posebnu udobnost, na kojoj Vaša šapica m... Pročitaj cijeli opis
74,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Grebalica Fluffy I - čisto bijela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Visina (cm)
142
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX016209C0
Prijavi grešku
Grebalica Fluffy I nudi Vašoj šapici udobna mjesta za odmaranje na tri razine. Grebalica potpuno presvučena plišem, koji brine za posebnu udobnost, na kojoj Vaša šapica može naći savršeno mjesto za spavanje. Mačka se može povući u osamu i udobno spavati na debelom jastuku u kućici. Na gornjoj razini se nalazi podstavljena promatračnica s odvojivim krevetom s udobnim naslonom za najbolji pogled i kao mjesto za drijemanje i odmaranje. Velika ležaljka s bočnim zidovima se može zahvaljujući dvama patentnim zatvaračima odvojiti od platformi i oprati se u perilici rublja kao i jastuk i krevet s naslonom. Plišana lopta na gumici se njiše s platforme i potiče prirodni instinkt na lov i igru Vaše mačke. Grebalica Fluffy I u pregledu: plišana grebalica s toplim krevetima na 3 razine potpuno presvučena plišem u izgledu ovčjeg krzna: za mačke, koje vole udoban i mekan krevet ležaljka s visokim rubom: zahvaljujući patentnim zatvaračima odvojiva i periva u perilici rublja kućica s debelim, podstavljenim ležajem: mekano i toplo mjesto za povlačenje u osamu s podstavljenom promatračnicom s odvojivim i perivim krevetom stabilna podna ploča boja: čisto bijela ukupne dimenzije: V 142 x D 61 x Š 44 cm podna ploča, podstavljena: D 44 x Š 44 cm 2 platforme, kao pomoć u penjanju (za ležaljku): D 44 x Š 20 cm ležaljka: ukupne dimenzije: oko D 42 x Š 22 x V 20 cm ležaj: oko D 35 x Š 20 cm bočno zatvoren za ugodnu sigurnost 1. platforma (za kućicu): D 44 x Š 44 cm kućica s 2 ulaza: ukupne dimenzije: D 44 x Š 32 x V 24 cm unutrašnje dimenzije: D 42 x B 30 x V 20 cm 2 ulaza, po: Š 15 x V 18 cm Fensteröffnung: O 10 cm s podstavljenim jastukom: D 33 x Š 33 cm odvojiv i periv na 30°C krevet s rubom: ukupne dimenzije: D 39 x Š 39 x V 11 cm ležaj, podstavljeni: oko D 23 x Š 23 cm presvlaka odvojiva i periva na 30°C igračka plišana lopta sa zvonom: oko O 5,5 cm 5 plišanih stupova: O 8 cm 4 x 40 cm 1 x 21 cm 3 sisalna stupa: O 8 x D 40 cm Veliku varijantu iz serije Fluffy s velikom kućicom i platformom u obliku šape pronađite na slijedećoj poveznici: Grebalica Fluffy II
Grebalica Fluffy I - čisto bijela
Grebalica Fluffy I - čisto bijela
74,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe