Felix "So gut wie es aussieht" vrećice 44 x 100 g /85 g - Mesni i riblji odabir

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Jumbo pakiranje proizvođača Felix sadrži čak 44 vrećice hrane za mačke „So gut wie es aussieht“ s 4 vrste okusa. Time je osigurana raznovrsnost u zdjelici s hranom vaše m... Pročitaj cijeli opis
16,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
20,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Felix "So gut wie es aussieht" vrećice 44 x 100 g /85 g - Mesni i riblji odabir. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX016209D4
Prijavi grešku
Jumbo pakiranje proizvođača Felix sadrži čak 44 vrećice hrane za mačke „So gut wie es aussieht“ s 4 vrste okusa. Time je osigurana raznovrsnost u zdjelici s hranom vaše mačke. Ova se hrana ne odlikuje samo izvrsnim okusom već i uravnoteženom recepturom. Zahvaljujući cjelovitom sastavu, hrana Felix „So gut wie es aussieht“ pogodna je za svakodnevnu prehranu. Sastoji se od ukusnih komadića ribe, peradi ili mesa pripremljenih u ukusnom želeu. Ova hrana za mačke proizvodi se od visokovrijednih sastojaka i uopće ne sadrži bojila i konzervanse. Slasne mesne verzije: 11 x s piletinom 11 x s govedinom 11 x s patkom 11 x s janjetinom Riblji i mesni odabir: 11 x s piletinom 11 x s govedinom 11 x s tunjevinom 11 x s lososom Felix „So gut wie es aussieht“ vrećice 44 x 100 g / 85 g u pregledu: mokra hrana za odrasle mačke visokovrijedni sastojci: receptura od sastojaka visoke kvalitete kompletna i uravnotežena: pogodna kao potpuna hrana za svakodnevnu prehranu mačke bez: umjetnih bojila i konzervansa raznolikost okusa: više različitih okusa, s mesom, peradi i ribom ukusni komadići u želeu: više varijanti različitih vrsta praktične vrećice za porcioniranje: za uvijek svjež užitak Samo kratko vrijeme dobivate 44 x 100 g / 85 g Felix "So gut wie es aussieht" hranu za mačke u vrećicama, u jumbo pakiranju po izuzetno povoljnoj cijeni! Molimo uzmite u obzir da ova ponuda vrijedi samo pod brojem narudžbe 450826. Siguran i povoljan izbor - zooplus!
Felix "So gut wie es aussieht" vrećice 44 x 100 g /85 g - Mesni i riblji odabir
Felix "So gut wie es aussieht" vrećice 44 x 100 g /85 g - Mesni i riblji odabir
16,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe