Felix Fantastic "So gut wie es aussieht" 24 x 85 g - Ribji izbor (bakalar, losos, tuna, morski list)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Za više raznovrsnosti u zdjelici s hranom, ekonomično pakiranje Felix „So gut wie es aussieht“ sadrži 24 vrećice s 4 privlačna okusa – od svakog okusa po 6 vrećica. Ova m... Pročitaj cijeli opis
9,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
13,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Felix Fantastic "So gut wie es aussieht" 24 x 85 g - Ribji izbor (bakalar, losos, tuna, morski list). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX016209E2
Prijavi grešku
Za više raznovrsnosti u zdjelici s hranom, ekonomično pakiranje Felix „So gut wie es aussieht“ sadrži 24 vrećice s 4 privlačna okusa – od svakog okusa po 6 vrećica. Ova mokra hrana za mačke ističe se uravnoteženom, cjelovitom recepturom te je idealna kao potpuna hrana za svakodnevnu prehranu vašeg tigrića. Ova hrana za mačke pripremljena je od visokovrijednih sastojaka i uopće ne sadrži umjetna bojila i konzervanse. Fini komadići u želeu izgledaju vrlo privlačno, a okus im je neodoljiv. Čak i izbirljivim šapicama neće trebati dugo da potrče k zdjelici s hranom. Ovisno o odabranoj varijanti, mokra hrana Felix „So gut wie es aussieht“ sadrži različite mesne ili riblje vrste ili pak mješavinu obje vrste. Varijanta piletina, janjetina, govedina, kunić sadrži: 6 x 85 g - piletina u želeu 6 x 85 g - janjetina u želeu 6 x 85 g - govedina u želeu 6 x 85 g - kunić u želeu Varijanta bakalar, losos, tunjevina, morski list sadrži: 6 x 85 g - bakalar u želeu 6 x 85 g - losos u želeu 6 x 85 g - tunjevina u želeu 6 x 85 g - morski list u želeu Varijanta: govedina i mrkva, piletina i rajčica, losos i tikvica, pastrva i zeleni grah sadrži: 6 x 85 g - govedina i mrkva u želeu 6 x 85 g - piletina i rajčica u želeu 6 x 85 g - losos i tikvica u želeu 6 x 85 g - pastrva i zeleni grah u želeu Felix „So gut wie es aussieht“ vrećice 24 x 85 g u pregledu: ukusna mokra hrana za odrasle mačke visokovrijedni sastojci: receptura od sastojaka visoke kvalitete kompletna i uravnotežena: pogodna kao potpuna hrana za svakodnevnu prehranu mačke bez: umjetnih bojila i konzervansa s vitaminima E i D kao i omega-6 masnim kiselinama raznovrsna: više različitih okusa s mesom, peradi, ribom i povrćem fini komadići: u želeu praktične vrećice: za dugotrajnu svježinu
Felix Fantastic "So gut wie es aussieht" 24 x 85 g - Ribji izbor (bakalar, losos, tuna, morski list)
Felix Fantastic "So gut wie es aussieht" 24 x 85 g - Ribji izbor (bakalar, losos, tuna, morski list)
9,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe