Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, daska za veslanje na napuhavanje, set sa SUP daskom, 305 × 77 × 10

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sunce sja, voda zove i SUP daska Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8 sa svojim dimenzijama 305 × 77 × 10 cm čeka osvajanje rijeka i jezera. Napuhavanje i veslanje - najudo... Pročitaj cijeli opis
331,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, daska za veslanje na napuhavanje, set sa SUP daskom, 305 × 77 × 10. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
SUP oprema
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX016239C4
Prijavi grešku
Sunce sja, voda zove i SUP daska Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8 sa svojim dimenzijama 305 × 77 × 10 cm čeka osvajanje rijeka i jezera. Napuhavanje i veslanje - najudobniji način za otkrivanje zemlje.Sve pri ruci. SUP daska, teleskopsko veslo, sigurnosna omča za noge, komplet za popravak i dvotaktna zračna pumpa - u velikom transportnom ruksaku ima mjesta za sve. Sve komponente kompleta zadovoljavaju tri kriterija: mali volumen, mala težina i velika stabilnost.S visokotlačnom pumpom imate PVC visokotlačne komore SUP daska napuhane u roku od nekoliko minuta. Njihova proizvodnja pomoću tehnologije DropStitch jamči izuzetno visoku stabilnost ploče. Jednako brzo, Lanikai Cruiser 9.8 ponovno se sprema u poboljšani ruksak od 55 litara. Stane u bilo koji kofer, a zahvaljujući udobnosti nošenja i maloj ukupnoj težini kompleta od oko 12,3 kg, lako ga možete nositi čak i na dužim rutama.Stojalo za veslanje Lanikai Cruiser 9.8 pogodno je za početnike i napredne. Njegov oblik kruzera ne jamči samo veću učinkovitost i spretnost, već i veću brzinu. Stoga je vrlo pogodan posebno za dulja putovanja i putovanja. Čak će i početnici uživati ??u stand-up veslanju Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, jer je unatoč svom poletnijem obliku i dalje izuzetno stabilan, robustan i otporan na prevrtanje. Materijal površine EVA podloge osigurava ugodan osjećaj kada stojite bez klizanja. A ako se više ili manje nehotice uronite u hladnu vodu, sigurnosna traka osigurat će vam da daska uvijek ostane blizu vas.Dan na vodi uzrokovat će žeđ i glad - posebno na duljim putovanjima. Stoga je moguće udobno pričvrstiti nešto ispod zuba na cestu u elastičnim bungee konopcima. A zašto ne isplanirati putovanje s prijateljima i obitelji? Nije važno o kojoj se dobnoj ili fitnes kategoriji radi - ovaj je trendovski sport namijenjen svima i istovremeno je zabavna zabava i trening cijelog tijela, nježnog na zglobove. Teleskopsko veslo se može prilagoditi bilo kojoj visini tijela. Optimalna visina vesla opušta i rasterećuje mišiće leđa.Najopuštajuća vrsta kretanja: s Lanikai Cruiser 9.8 daskom za veslanje tvrtke Capital Sports veslate kako biste se opustili i upoznali gradove, rijeke i jezera iz novog kuta.
Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, daska za veslanje na napuhavanje, set sa SUP daskom, 305 × 77 × 10
Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, daska za veslanje na napuhavanje, set sa SUP daskom, 305 × 77 × 10
331,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe