CUBOT pametni sat N1, crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Cubot N1 omogućava ti da pravovremeno čitaš poruke i odgovaraš na pozive te omogućuje trajanje baterije do 25 dana
Cubot N1 dizajniran je s kružnim zas...
Pročitaj cijeli opis
Cijena s dostavom
49,87 €
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 20:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Ponuda trgovine Abrakadabra za proizvod CUBOT pametni sat N1, crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
GPS prijamnik
ne
Izgled
Kompatibilan sa
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0161A824
Prijavi grešku
Cubot N1 omogućava ti da pravovremeno čitaš poruke i odgovaraš na pozive te omogućuje trajanje baterije do 25 dana
Cubot N1 dizajniran je s kružnim zaslonom dijagonale 1,28 inča s dvije krunice na bočnim stranama. Ovaj fantastični sat posjeduje profesionalnu hidroizolaciju koja nudi zaštitu do dubine od 50 metara. Možeš ga bezbrižno nositi za svakodnevnu upotrebu ili tijekom plivanja jer ima iste super vodootporne sposobnosti kao i tradicionalni vrhunski sportski satovi.

Silikonski remen je blago zakrivljen što odgovara zakrivljenosti tvog zgloba, što ga čini prikladnijim za nošenjem. Osim toga, zakrivljeni dio remena podupire brojčanik za točnije mjerenje nadzora kisika u krvi. Unutar remena postoje praznine poput patentnih zatvarača koje se mogu koristiti za odvod znoja tako da se remen neće zalijepiti za tvoj zglob.
Cubot N1 brine za tvoje zdravlje jer ima opciju nadzora otkucaja srca te potpuno novog načina ispitivanja kisika u krvi s kojim možeš pružiti bolju sliku svog fizičkog stanja. Ovaj vrhunski pametni sat nudi ti 13 sportskih načina uključujući aktivnosti na otvorenom, u zatvorenom i treninge.
Cubot N1 zaslužan je da ne propustite ni jedan poziv ili poruku jer ima opciju primanja obavijesti. Reproduciraj glazbu izravno sa zapešća. Upari sat sa besplatnom i jednostavnom aplikacojom za sinkronizaciju i prikaz kompletnih zdrastvenih podataka izravno na telefonu.
Biraj između mnogo tema i pozadina, prilagodi brojčanik omiljenom slikom i definiraj vlastiti stil i tako učini svoj Cubot N1 jedinstvenim. Za svakodnevno korištenje sata bez potrebe punjača zaslužna je velika baterija od 450 mAh koja može trajati 25 dana uz uobičajenu upotrebu i trajati 60 dana s osnovnim načinom gledanja.
CUBOT pametni sat N1, crni
CUBOT pametni sat N1, crni
46,55 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe