XIAOMI pametni telefon Poco F3 8GB/256GB, Night Black

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Xiaomi Poco F3 5G je uređaj elegantnog dizajna kojeg krasi AMOLED zaslon sa velikom brzinom osvježavanja od 120 Hz. Na velikom 6.67-inčnom Full HD zaslonu možeš gledati s... Pročitaj cijeli opis
451,00 €
Besplatna dostava
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 2:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Ponuda trgovine e-point.hr za proizvod XIAOMI pametni telefon Poco F3 8GB/256GB, Night Black. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
5G
da
Bežično punjenje
ne
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
48 mio
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0162B0FC
Prijavi grešku
Xiaomi Poco F3 5G je uređaj elegantnog dizajna kojeg krasi AMOLED zaslon sa velikom brzinom osvježavanja od 120 Hz. Na velikom 6.67-inčnom Full HD zaslonu možeš gledati svoje omiljene serije i filmove u visokoj kvaliteti. Ovaj vrhunski uređaj ima Gorilla Glass 5 zaštitu sprijeda i straga i otporan je na prskanje s IP53 ocjenom.

Xiaomi Poco F3 5G pokreće snažni Snapdragon 870 procesor te u kombinaciji sa 8 GB RAM-a lako i brzo pokreće najzahtjevnije aplikacije. Uz vodeću 7nm procesnu tehnologiju, performanse su znatno poboljšane. Tijekom gledanja videozapisa, igranja igara ili surfanja mrežama procesor će biti korak ispred omogućavajući ti uživanje u novoj generaciji brzine. Također, možeš bez poteškoća igrati i najnovije 3D igre. Ovaj flagship iz Xiaomija koristi 5G tehnologiju pa ćeš imati najbrži mogući internet prijenos podataka. Da bi sve svoje aplikacije, fotografije i videozapise mogao zadržati na uređaju zaslužna je velika pohrana od 256 GB prostora.

Glavni modul kamere Xiaomi Poco F3 5G uređaja je 48MP sa senzorom od pola inča, 0,8 µm piksela i spremnikom piksela četiri u jedan. Posjeduje još ultraširoku kameru veličine 8MP i telemakro kameru od 5MP. Za najbolje selfije zaslužna je prednja 20MP kamera s otvorom blende od f / 2,45.

Za veći doživljaj gledanja filmova i slušanja glazbe zaslužni su vrhunski Dolby Atmos stereo zvučnici. Ovi zvučnici pružaju realističnije zvučne efekte u blizini i na daljinu, nudeći impresivno i uzbudljivo audio-vizualno iskustvo.

Xiaomi Poco F3 5G napaja velika baterija od 4520 mAh, a koristi i brzo punjenje od 33 W s kojim ćeš za samo 55 minuta napuniti mobitel do 100%.
XIAOMI pametni telefon Poco F3 8GB/256GB, Night Black
XIAOMI pametni telefon Poco F3 8GB/256GB, Night Black
451,00 €
u e-point.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe